Hirmagazin.eu
Főoldal » Jutalom jár, ha lefejti a gumiabroncsot a krokodil nyakáról
Állatvilág

Jutalom jár, ha lefejti a gumiabroncsot a krokodil nyakáról

Egy indonéz tartomány jutalmat kínál mindenki számára, aki elég bátor ahhoz, hogy egy óriási vad krokodilt szabadítson meg a nyakára szorult motorkerékpár gumiabroncstól

– írja a CNN.

AFP news agency

@AFP

Call for help.

Indonesian authorities are offering a reward to anyone who can rescue a saltwater crocodile with a motorbike tyre stuck around its neck — and survivehttp://u.afp.com/3oNF 

Kép megtekintése a Twitteren

A 4 méteres krokodil 2016 óta hordozhatja a nyakán az abroncsot, akkor észlelték először a Palu folyón barangolva Közép-Szulavézi tartományban.

A Szulavézi Központi Természeti Erőforrásvédelmi Iroda (BKSDA) attól tart, hogy a hüllő megfullad, ezért ezen a héten újra versenyt hirdetett az állat kiszabadítására. A BKSDA vezetője, Hasmuni Hasmar most nem hozta nyilvánosságra a jutalom részleteit.

Meglepő módon korábban már megpróbálták eltávolítani a gumiabroncsot. 2018-ban a természetvédő és „állatokkal suttogó” Muhammad Panji tett rá kísérletet, majd ugyanebben az évben a természetvédelmi hivatal is megpróbálta becserkészni az állatot egy darab hússal. Mindkét kísérlet sikertelen volt.

Akkor 2000 eurónak megfelelő összeg volt a jutalom, no és az, hogy a bátor vállalkozó, életben maradhatott. Akik akkor próbálkoztak, annyira “bátrak” voltak, hogy amint meglátták a hatalmas krokodilt, inkább visszafordultak. Így életben maradhattak, de természetesen, a jutalmat nem kapták meg, tudta meg a Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Chipek segítségével kerülnek elő a tűzijátékok miatt elkóborolt állatok

Edit

… Ha a jövőben is, ilyen mértékben fogja pusztítani az EMBER a környezetét, mint ma, 1 évszázad múlva a bika lesz a legnagyobb szárazföldi emlős! Szólj hozzá!

Géza

Az áramütés is kevés az élelmes medvéknek

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------