Hirmagazin.eu
Főoldal » Jutalmat kaptak rendőreink, akik a rákospalotai tragédiánál megmentették a 12 éves kisfiú életét – képek, videó.. Mi is köszönjük áldozatos munkájukat!
Életmód hírek

Jutalmat kaptak rendőreink, akik a rákospalotai tragédiánál megmentették a 12 éves kisfiú életét – képek, videó.. Mi is köszönjük áldozatos munkájukat!

Budapest rendőrfőkapitánya elismerésben és jutalomban részesítette Sütő Krisztián r. zászlóst és Tóth Tamás Géza r. főtörzszászlóst.

Négy perc sem telt el a riasztás után, a XV. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei – Sütő Krisztián r. zászlós és Tóth Tamás Géza r. főtörzszászlós – már a mentéshez kutattak eszközöket a XV. kerületi Pázmány Péter utcában lángokba borult háznál.

A járőrök végül az udvaron talált létra segítségével tudták lehozni a tetőn rekedt kisfiút. Míg az egyikük felmászott egy vízgyűjtőre és a létrát a tetőhöz támasztotta, társa a sokkos állapotban lévő gyerekbe öntött bátorságot, hogy induljon el feléjük, így amikor a fiú kiért a tető szélére a létráról már biztonságban le tudták emelni.

A házba a rendőrök már nem tudtak bejutni a hatalmas tűz miatt, a két nagyszülőt a tűzoltók hozták ki az épületből, az életüket azonban már nem tudták megmenteni. A család házát felgyújtó gyanúsítottat azóta a bíróság letartóztatásba helyezte.

A két rendőr gyorsasága, helyzetfelismerése és elhivatottsága abban a pár percben egy ember, egy kisfiú életét jelentette.

Dr. Terdik Tamás r. dandártábornok, Budapest rendőrfőkapitánya az életmentésért Sütő Krisztián r. zászlóst és Tóth Tamás Géza r. főtörzszászlóst elismerésben és jutalomban részesítette.

police

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Névnapok június 27-én

info

Egymilliárd forintot nyert egy szerencsés magyar játékos a Kenón

Mazsi

Itt a legújabb fitt csodaital: a matcha tea

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!