Image default
Bulvár

Juszt László feltett néhány fogós kérdést Baukó Éva ügyével kapcsolatban

Rettegéssé vált Baukó Éva élete, amióta elmesélte, hogyan zaklatta Havas Henrik. A boglyas hajú lány már az utcára sem mer egyedül kimenni, mert attól fél, rátámadnak.” /TV2/

Nem értem. Vajon mitől fél? Vajon miért az utcai megjegyzésektől tart? Hogyan érti azt, hogy “nem értem, hogy miért annak kell félni, akit zaklattak, s miért nem annak, aki zaklatott”? Talán csak nem azért mert korábban még azt nyilatkozta, hogy a karrierje azért nem indult el, mert “engem senki nem zaklatott”, s ezután nehéz elhinni, amit később mondott.

Szóval nem értem, hogy most mitől fél? Félnie nem most kell, hanem majd akkor ha ez az ordas hatalom rájön, hogy ugyan elhasználta, de nem volt sikeres… Na akkor majd lesz mitől félnie. Hiszen ennek a hatalomnak a sajátja, hogy gátlástalanul kihasználja, majd el is dobja az embert – legyen az politikus, vagy egyszerűen csak egy állampolgár.

Akkor persze még mindig két út áll majd előtte. Vagy kap egy mentőövet valakitől – esetleg – egy jól fizető állást és/vagy egy szeretői pozíciót, vagy becsülettel elmeséli, hogy mit, miért, milyen megbízásból és mennyiért mondott. Persze ebben az utóbbiban nem nagyon hiszek.

“Rettegéssé vált Baukó Éva élete, amióta elmesélte, hogyan zaklatta Havas Henrik. A boglyas hajú lány már az utcára sem…

Közzétette: László Juszt – 2017. december 21., csütörtök

Forrás: tudasfaja.com

Hasonló hírek

Intim titkok, szakítás után talált vissza párjához a TV2 sztárja

Mazsi

Ördög Nóra teljesen kiakadt: Képtelen volt felfogni, amit látott – VIDEÓ

Mazsi

Ez már tényleg brutális! Marokkói, meleg, hímnős énekes képviselheti Franciaországot az Eurovízión! (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

Géza