Hirmagazin.eu
Főoldal » Június 20-án jön az első nagyhajós túraverseny
Programinfó

Június 20-án jön az első nagyhajós túraverseny

Az eredeti időpontban, vagyis június 20-án rendezik meg az idei év egyik első nagyhajós túraversenyét, a Tramontana-Sennebogen Kupát.

Összhangban az országos jogszabályi előírásokkal és az MVSz vonatkozó ajánlásaival, a korábbi évek hagyományain és az eredeti kiíráson úgy módosítottunk, hogy a verseny megtartható legyen, de vigyázni tudjunk egymásra – írják sajtóközleményükben a szervezők.

A versenyre kizárólag VIHAR rendszeren keresztül fogadnak el nevezést, 2020. június 18.-án éjfélig. A Tramontana-Sennebogen Kupa több osztály számára ranglistaverseny, de az MVSz döntése alapján szeretettel várjuk azon osztályok jelentkezését, amelyeknek valamely bejelölt ranglistaversenye elmaradt és szeretnék azt pótolni.

Az idei verseny annyiban lesz más, mint a korábbiak, hogy ezúttal nem lesz helyszíni nevezés, a nevezési csomagot a VIHAR rendszerben nevezett hajók számára összekészítik, és azt június 19-én pénteken átadják, de kérik, hajónként csak egy fő jöjjön érte.

A szokásos szombat esti, díjkiosztóval egybekötött vacsora idén elmarad, az eredményeket haladéktalanul közzéteszik a www.tramontana.hu oldalon és más fórumokon.

A 2020. évi Tramontana-Sennebogen Kupa díjkiosztójára jövőre, a 2021. évi versennyel együtt kerül sor.

A szervezők felhívják a figyelmet arra is, hogy vendéghajók kikötésére a Hajógyári Kikötőben nincs lehetőség.

vitorlazasmagazin, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Per Gessle: élőben most van a csúcson a Roxette

info

Nagy futam, 2019

Géza

Kápráztasd el a kedvesedet a hóvirágmezővel Alcsúton

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------