Hirmagazin.eu
Főoldal » Juncker kitálalt – megszólalt Orbán Viktorról – szerinte ezt mondja privátban a miniszterelnök
Belföldi hírek

Juncker kitálalt – megszólalt Orbán Viktorról – szerinte ezt mondja privátban a miniszterelnök

Orbán Viktorról beszélt az Európai Bizottság jelenlegi elnöke, Jean-Claude Juncker, akit majd csak november 1-től vált az újonnan megválasztott utódja, Ursula von der Leyen. Juncker szerint valójában ő jóban van Orbánnal, és van egy dolog, amit a magyar miniszterelnök sosem ismer be nyilvánosan, csak magánbeszélgetéseken.

Az Euronews-nak adott exkluzív interjújában Juncker azt mondta, a magyar politikus karrierje kezdetén még hősnek tartotta Orbánt, aki aztán szerinte megváltozott és most nem európai vezetőként viselkedik és agresszívan lép fel az Európai Bizottsággal szemben.

Azt is mondta, hogy Orbán nem győzte le őt, bár ez volt a célja. Juncker azt is állította, valójában jó a személyes kapcsolata Orbánnal, a nézetkülönbségek ellenére.

“Emiatt időről időre viccelődni is tudunk. Felnéztem Orbán Viktorra a nyolcvanak évek végén, hiszen szembeszállt a szovjet megszállással. Egy hős volt Magyarországon. Mindig nagyon tiszteltem őt. De aztán egy útkereszteződésben ő másfelé fordult. Kevésbé európaivá vált, és agresszív lett a bizottság irányába. Annak ellenére is, hogy a bizottság sokat tett Magyarországért, amit privát körben, magánbeszélgetéseken Orbán is elismer. De nyilvánosan nem.

Juncker szerint Orbán nem európai vezető, hanem magyar, az elsőszámú gondja Magyarország és nem Európa, ami hiba.

Forrás: Blikk.hu

Hasonló hírek

Mi az: évente több ezer magyart öl meg, és Putnokon is ez van éppen?

Mazsi

Kiderült, hova tűnt Kálmán Olga az előválasztási kudarc óta

Mazsi

Több millió magyar ember kap nagyon fontos küldeményt

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------