Főoldal > Hírek > Szabadidő > Bulvár > Julia Roberts megmutatta a gyerekeit és a férjét is

Julia Roberts megmutatta a gyerekeit és a férjét is

Hirdetés

forrás: hellomagazine.com

Ritka pillanat, hogy a Modder család együtt jelent meg egy nyilvános összejövetelen, és ezt még egy fotó is tanúsítja.

Julia Roberts Oscar-díjas színésznő amennyire csak lehet kerüli a nyilvánosságot. Ritkán bukkan fel olyan rendezvényeken, amelyeken más sztárok, celebek előszeretettel nyüzsögnek, gyerekeit pedig talán így együtt még nem is láthatta a nagyközönség. Roberts most kivételt tett, családjával együtt ment el ugyanis a Kelly Slater profi szörfös ruhakollekciójának bevezető partijára. Egy fotó erejéig a pedig aszínésznő most megmutatta az ikreket, a 10 éves Phinnaeust és Hazelt, a 8 éves Henry t és férjét Danny Modert, akivel 13 éve alkotnak egy párt. Ellenállhatatlanul helyesek voltak mindannyian: a gyerekek lazán, sportosan felöltözve, Roberts és Danny pedig elegánsan állt a “vörös szőnyeges” baráti fotózás elé.

s_14351183_puzzlepix_basket_14209-567x1024
Julia Roberts. Fotó: Rex Features

De nem csak a Roberts-Moder család volt az egyetlen ismert família a rendezvényen, hiszen mellettük feltűnt Cindy Crawford férjével, és gyerekeivel Kaival és Preslyvel, valamint Chris Hemsworth, Elsa Pataky és gyerekeik is felbukkantak.

Roberts egyébként megtiszteltetésnek és saját jogának tartja, hogy háromféle ételt főzzön egy nap a családjának, ugyanakkor ez az a luxus szint, amit eddig még nem sikerült teljesítenie – mesélte a Marie Claire magazinnak.

 

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: