Hirmagazin.eu
Főoldal » Judith Sargentinihez hasonlította Kálmán Olgát Dobrev Klára – videó
Belföldi hírek

Judith Sargentinihez hasonlította Kálmán Olgát Dobrev Klára – videó

Gyurcsány Ferenc felesége egy Judith Sargentini-vel közös fotóval kampányol Kálmán Olga mellett.

Dobrev Klára szerint „Sargentini és Olga is a bátrak közé tartozik”. A DK-sok nyilatkozatai szerint ez nem mondható el Karácsony Gergelyről. Gyurcsány Ferenc szerdán úgy fogalmazott, hogy „nagyon rendes fickó a Karácsony Gergely”. A zuglói polgármester továbbra is azt ismételgeti, hogy vissza kell építeni a bizalmat – hangzott el az M1 Híradójában.

Judith Sargentinivel mosolyog a közösségi oldalára feltöltött képen Dobrev Klára.

Gyurcsány Ferenc felesége párhuzamot is von a Magyarországot folyamatosan bíráló Judith Sargentini és pártjuk, a Demokratikus Koalíció főpolgármester-jelöltje, Kálmán Olga között. Dobrev Klára azt írta: „Ő és Olga is a bátrak közé tartozik”.

Gyurcsány Ferenc sem győzte dicsérni Kálmán Olgát az ATV műsorában, noha korábban még Karácsony Gergelyről is hasonlóan nyilatkozott, és sokáig őt támogatta a DK, Gyurcsány Ferenc most azt mondta: örül neki, hogy Kálmán Olga személyében mégis saját jelöltet állítottak.

Gyurcsány Ferenc a DK-nak sikert hozó európai parlamenti választások után szinte egyik napról a másikra megvonta a támogatását Karácsony Gergelytől. Nemrég Karácsony Gergely is arról beszélt, hogy megdöbbentette Gyurcsány Ferencék döntése, majd azt hangoztatta, hogy nagyon gyorsan vissza kell építeni a bizalmat.

A DK elnöke most azt is elmondta, hogy néhány napja már találkoztak is Karácsony Gergellyel. Szerinte ez egy nagyon jó hangulatú beszélgetés volt, ugyanakkor tartja magát ahhoz, hogy Kálmán Olga egy sokkal jobb jelölt.

Az MSZP-s Kunhalmi Ágnes az ATV-ben ismét elismerte, hogy frusztráltak voltak a DK döntése miatt. Hozzátette: szerinte túl vannak a történteken, ugyanakkor becsület és bizalom nélkül nem lehet egy jó versenyt csinálni. Karácsony Gergely csütörtökön is úgy reagált, hogy a közös jövőre kell fókuszálni és vitáikat a lehető legrövidebb úton rendezni – hangzott el az M1-en.

m1

Hasonló hírek

Kedves Soros Úr! Köszönjük! Oszd meg!

Géza

Drámai, végeláthatatlan percek Szombathelyen: egy négyhónapos baba torkán megakadt a lego figura

Mazsi

V4-egyeztetés az Európai Tanács elnökével: rugalmasabb, igazságosabb uniós tervekre van szükség az európai gazdaság újjáépítésére

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------