Hirmagazin.eu
Főoldal » Joshi Bharat: Nyolcvan éves koromig tévézni szeretnék!
Bulvár

Joshi Bharat: Nyolcvan éves koromig tévézni szeretnék!

Idén lesz tíz éve, hogy a TV2-n debütált saját nevével fémjelzett műsorával Joshi Bharat!A műsorvezető különleges tulajdonsága, hogy úgy képes belelátni az emberi lélekbe, mint szakmájában kevesen. Talán ennek köszönhető, hogy a beszélgetéseit rendre körüllengi valamiféle megnyugtató légkör.

Ripost: Két hét múlva lesz a 63. a születésnapja. Hogyan ünnepel?

Joshi Bharat: Nem csapok nagy bulit, ugyanis nem tulajdonítok akkora jelentőséget ennek a napnak, mint a többség. Távol áll tőlem, hogy ünnepeltessem magam, ezért valószínűleg szűk családi körben, a feleségemmel és a lányaimmal töltöm majd. 

Ripost: Két hét múlva lesz a 63. a születésnapja. Hogyan : Idén lesz tíz éve, hogy 2008. szeptember 22-én elindult a TV2-n a Joshi Bharat című műsor. Hogyan élte meg akkor, hogy egyik napról a másikra ismert lett?

J.B.: Akkoriban bedobtak a mély vízbe! Amikor meghirdették a castingot, hogy egy induló talkshow-hoz keresnek műsorvezetőt, arra gondoltam, ki lenne kíváncsi egy ötvenkét éves, indiai férfira? Ennek ellenére elmentem a meghallgatásra, talán valamilyen belső megérzés vezérelt. Akárhogy is, végül sikerrel jártam, és megkaptam a lehetőséget.

Ripost: Az azóta eltelt évtizedben szinte folyamatosan képernyőn volt. Mit gondol, mi a titka?

J.B.: Számít, hogy mit gondol a vendég arról, akihez beszélgetni megy, hogy ki lesz a műsorvezető. Fontos, hogy úgy érezze, a műsorvezető nem él vissza az erőfölényével, alakuljon bárhogyan is a beszélgetés. Hiszen ebben a helyzetben mégiscsak a ő van otthon. Ha a vendég érzi a támogatást, akkor megszűnik benne a védekezési reflex, jön egyfajta önkéntes, belülről érkező nyitottság, és megnyílnak.

Ripost: Remekül csinálja, hiszen a hírességek rendre olyan titkokat árultak el magukról az ön fotelében, amiket addig még soha, sehol…

J.B.: Ennek a titka az, hogy nem szabad sablonokban gondolkodni. A legjobb példa erre, Bálint Gyuri bácsi, aki legutóbb két évvel ezelőtt volt a vendégem. Nálam mondta el, hogy háború alatt koncentrációs táborban és munkaszolgálaton volt. Sokkoló vallomás volt, meg is kérdeztem tőle, hogy miért nem mondta el ezt eddig senkinek? A válasza meglepő volt: Azért, mert eddig senki nem is kérdezte. Az én módszerem tehát az, hogy nem csak a már eddig mindenhol köztudott sablonokra kérdezek rá, hanem hagyom, hogy az interjúalanyom beszéljen. Elképesztően megtisztelő számomra, mennyire meg tudnak nyílni. Az empátia ehhez a szakmához nélkülözhetetlen. 

Ripost: Egy-egy megrázó történet után hogyan érzi magát lelkileg?

J.B.: Számos történet van, ami elgondolkodtat. Nem szoktam rágódni rajtuk, de van, amin sokáig filózom utána.

Ripost: Ön mögött áll tíz év az ország egyik legnépszerűbb műsorvezetőjeként, jelenleg a FEM3 műsorán vezet műsor. Hogyan képzeli el a következő tízet?

J.B.: Ahhoz képest, hogy kissé későn indult el a tévés pályám, most már nagy terveim vannak. Larry King példáját szeretném követni, aki nyolcvanéves koráig műsort vezetett. Bízom benne, hogy az élet nekem is megadja ezt a lehetőséget.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Andy Vajna szerint feleségének fogynia kellene

info

Először beszélt férje haláláról Celine Dion

Edit

Érettségi után dubajozni indult!

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!