Főoldal » Jordán Tamás őszinte vallomása: “Cserbenhagytam azokat, akikről a legjobban gondoskodnom kellett volna”
Bulvár

Jordán Tamás őszinte vallomása: “Cserbenhagytam azokat, akikről a legjobban gondoskodnom kellett volna”

Őszinte interjút adott Jordán Adél és apja, Tamás, aki még a válásáról is megosztotta gondolatait.

Ritkán ad közös interjút Jordán Tamás és Lázár Katival közös lánya, Adél, most azonban együtt válaszoltak a Nők Lapja kérdéseire. Az interjúból többek közt kiderült, hogy Adélban már kicsiként felfedezték a tehetséget, így adta magát, hogy követi szüleit a pályán. Kiskorában nagyon visszafogott, illedelmes, kötelességtudó gyermek volt, tiniként pedig kimaradt a lázadó korszaka, szülei ugyanis úgy döntöttek, külön utakon folytatják.

“Elkövettem egy ganéságot. Otthagytam a családot. Nagyon súlyos vétek volt a részemről, amivel egyszer majd valahol, valakinek – akár saját magamnak – el kell számolnom, és lehet, hogy nem is tudok majd…Elvitt a játék, aztán a színházcsinálás mámora…Kergettem az ábrándjaimat, és cserbenhagytam azokat, akikről a legjobban gondoskodnom kellett volna” – ismerte el a színművész, aki hozzátette: nincs mentsége. Egészen addig azt érezte, jó apja volt lányának, most azonban már csak közepesnek definiálná magát.

Szerencsére az akkor 16 éves Adélnak nem okozott nagy törést a válás, ugyanúgy megmaradt a rajongása édesapja iránt.

“Talán nem akartam tudomásul venni a történteket. Ami galádság is volt a részemről, hogy szinte anyut tettem felelőssé a helyzetért, hogy miért engedte el aput, egy ilyen csillogó embert. Sok év után, nemrégiben jöttem rá, hogy talán rá hárítottam az elkeseredettségemet” – ismerte el a színésznő, akinek egyébként szintén szüleihez köthető egyik legszebb emléke is.

“Számomra életem nagy pillanata volt, amikor tavaly a Kritikusok díjának átadásán mindhárman díjazottként álltunk a színpadon.”

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Isza Ferenc

Hasonló hírek

Sokkot kapott Laura, amikor meglátta a terhességi ultrahangot

Mazsi

Nagy a baj! Mentővel vitték kórházba Kulka Jánost

Mazsi

Shane Tusup zárolhatják Hosszú Katinka vagyonát

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------