Hirmagazin.eu
Főoldal » „Jön a gázsi és az asszony elveszi” – Nagy Feró minden forintot hazaad, aztán zsebpénzt kér a feleségétől..
Bulvár

„Jön a gázsi és az asszony elveszi” – Nagy Feró minden forintot hazaad, aztán zsebpénzt kér a feleségétől..

Budapest – „Hová sodor a szél tizenhatmilliót?” – hangzik el a mondat a Beatrice 1991-es XX. század című slágerében, a dal szövege pedig most új értelmet nyerhet. Nagy Feró (75) ugyanis éppen ekkora összeget kapott Kossuth-díjával. A rockernek viszont fogalma sincs, mi lesz pénzjutalmának sorsa. Mint mondja, náluk a felesége kezeli a kasszát.

– Az asszony azonnal elvette – utalt nevetve Feró a kitüntetéssel kapott tizenhatmillióra Szabó Győzőnek a Blikk + Győző című műsorban, amely a honlapunkon, Facebook-oldalukon és YouTube-csatornánkon is elérhető. Majd azt is hozzátette, náluk ez teljesen természetes, a felesége kezeli a pénzügyeket.

Kedveld és ajánld a Hirmagazin.eu Online Médiát!

– Jön a gázsi és az asszony elveszi. Én meg kérek tőle, adjon már valamit, hogy legyen nálam költőpénz, ha netán a kocsmában meg akarok inni egy bambit. Általában úgy van, hogy testvériesen megosztozunk: száz százalék az övé, enyém meg a siker. Azt se tudom, hol jár a pénz, kinek a számlájára megy. Valószínűleg a feleségemére. Amikor aláírok egy szerződést, megadok egy bankszámlát, arra átutalják. Az asszony meg nézegeti, hogy na, jól van, papa, egész jól csináltad.

Mindenki ezt olvassa most!

Feró azt is bevallotta, nem foglalkozik az anyagiakkal. Úgy van vele, jó, ha kap egy szép összeget a munkájáért, de jobban érdekli a teljesítménye.

– Én kapom a sikert, a fényt és a csillogást. Azt mondta: az az enyém, a lóvét csak tegyem le szépen, mert unokáim meg gyerekeim vannak. Őszintén megmondom, nem nagyon érdekel a pénz. Jobban szeretem, hogy ha arra, amit csinálunk, egy kicsit büszke lehetek és azt mondhatom, na, ez egész jól sikerült. Hogy adnak-e érte pénzt vagy nem, az egy másik kérdés, persze jó, ha fizetnek.

A rocker korábban elmesélte a Blikknek, eddig is voltak befektetései, hogy biztosítsa az unokái jövőjét. A Kossuth-díjért járó milliókat is arra szánja, hogy a hároméves Patrik, a kétéves Alíz Beatrice és a nemrégiben született Nimród Zalán biztonságban nőjenek fel.

Kedveld és ajánld a Hirmagazin.eu Online Médiát!

– Szerintem az unokáimra költjük. Nekem megvan mindenem, de szeretném az ő jövőjüket biztosítani. Karácsonyra és a születésnapokra is babakötvényt vettem nekik, ez most is így lesz, csak vastagabban fog majd a toll – árulta el Feró. – Simán lehet, hogy mire ők tizennyolc évesek lesznek, én már nem élek, de mondhatják, milyen rendes volt a nagypapa, van miből elindítani a felnőttéletüket. Ennél többet nem adhatok.

Filmet forgatnának róla

Nagy Feró elárulta, hamarosan játékfilm készülhet róla.

– Egy amerikai rendező barátom keresett meg, hogy szeretne filmet csinálni. Mondtam neki, hogy csak akkor érdemes, ha ez egy játékfilm lesz. Az, hogy ilyen szocióban bemutatjuk, hogy megvert-e a rendőr vagy nem vert meg, már annyira nem érdekel engem. Jó, verje meg a főhőst, de utána az elmegy a csajához és akkor történik valami. A szerelem kell a történetbe. Megegyeztünk ebben, és egyelőre várunk a pénzes bácsira – mesélte Feró.

BLIKK

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Filmes stábba nem való ilyen intelligens és társas állat

info

Titokban megműtötték az ismert magyar műsorvezetőt, látogatni sem szabad

Mazsi

Afrikai börtönpop (Videó)

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!