Hirmagazin.eu
Főoldal » Jolly volt barátnője nem hallgat tovább! Mindent kitálalt a kapcsolatukról!
Bulvár

Jolly volt barátnője nem hallgat tovább! Mindent kitálalt a kapcsolatukról!

Szuperák Barbara szerint még korántsem biztos, hogy mit hoz a jövő. De akárhogy is, az elmúlt öt hónap boldogságát senki nem veheti már el tőle.

Bombaként robbant a hír néhány hónapja, hogy Jolly és Suzy válnak. Majd nemrég jött a váratlan fordulat: kiderült, hogy a botrányos szakítás után újra együtt vannak és megpróbálják megmenteni a házasságukat. A mosolyszünet alatt a mulatós énekes szerelembe esett egy gyönyörű fiatal lánnyal, akivel fel is vállalták a kapcsolatukat. A nála 19 évvel fiatalabb Szuperák Barbaráról Jolly, azaz polgári nevén Tarcsi Zoltán úgy nyilatkozott korábban, hogy mellette megtalálta a boldogságot. Pár hete mégis vége lett ennek a románcnak. Megkerestük a volt barátnőt, aki őszintén mesélt a kapcsolatukról, érzéseiről.

Alaptalanul támadtak

– Csodálatos nyaram volt, hiszen végig együtt voltam Zolival. Persze az elmúlt időszakban kaptam hideget-meleget. Különböző internetes fórumokon olyan emberek vádaskodnak, akik nem is ismernek. Én soha senki hátán nem akartam felkapaszkodni, sőt azt vallom, hogy egy nőnek a sajt lábán kell megállnia. Nekem van saját jövedelmem, munkám. Egyébként válaszolok azoknak, aki támadnak és mocskolódnak, és nagyon jólesik, hogy pár levélváltás után elnézést kérnek tőlem, mondván pozitívan csalódtak bennem.

Szerelem volt első látásra

– Egy sajtótájékoztatón találkoztunk, és én nem is tudtam, hogy ő egy híres énekes. Első látásra beindult köztünk valami. Engem a személyisége fogott meg – Tarcsi Zoltánként, nem pedig Jolly-ként. Elkezdtünk beszélgetni és nagyon hamar felgyorsultak az események. Én tisztelem őt és felnézek rá, bármi is történjék. Pár hete, hogy nem vagyunk együtt, és persze, hogy hiányzik, hiszen mi hamar összenőttünk és sok szeretetet adtunk egymásnak, kihúztuk egymást az akkori nehézségekből. Az én családom Ukrajnában és Szabolcs Szatmár Bereg megyében él, velük is megismerkedett Zoli és nagyon jó viszonyba kerültek. Én is megismertem az ő gyerekeit és elfogadtam őket. Nekem ez nem volt akadály, mert úgy gondolom, ha valaki szeret valakit, akinek gyermekei is vannak, akkor azokkal együtt kell elfogadni őt. Nagyfiával, Szilveszterrel is nagyon jó kapcsolatot ápolok, mai napig felhív, hogy vagyok.

Semmi nem biztos még…

– Zoliról nem tudok rosszat mondani, mert abban a 4 és fél hónapban, amíg együtt voltunk, minden tökéletes volt. Hogy vége lett most köztünk, ennek nem volt igazán oka. Nem is úgy váltunk el, hogy valamin összevesztünk volna, és kimondtuk volna, hogy végleg vége. Szépen köszöntünk el egymástól, és azóta is beszélünk néha. Neki hirtelen jött a válás, majd a kapcsolat velem, még nem voltak lezárva a dolgok. És mindkettőnket megviseltek a valótlan újságcikkek is, az, hogy a magánéletünkből botrányt kreáltak. De én úgy érzem, a mi szakításunk kapcsán még nem lehet semmi véglegeset mondani, nem tudjuk még hogy alakul. Az biztos, hogy meg sem fordult még a fejemben, hogy majd jön valaki más az én életemben. Én bízok a legjobbakban, bízom az igazságban. Az idő az mindent eldönt. Ha együtt kell lennünk, úgyis együtt leszünk újra, ha pedig nem, akkor pedig egy szép emlék marad ez az egész, hiszen jó viszonyban váltunk el.

Hat nyelven beszél

A 21 éves Barbarát szokás szépségkirálynőként emlegetni, miután néhány éve második udvarhölgy lett a Magyarok Világszépe versenyen. De a jövőjét illetően ennél komolyabb elképzelései vannak.

– A nyíregyházi Közgazdasági Egyetemen utolsó éves vagyok, de most kezdem mellette Budapesten a jogi egyetemet. Nekem nagyon fontos a nyelvtanulás, amit a jövőben még szeretnék bővíteni. Jelenleg hat nyelven beszélek, de nekem ez sem elég. Bár a szépségipar is közel áll a szívemhez, hiszen 8 éves korom óta modellkedek, fotózásokra járok, végső soron diplomatának készülök, és jelenleg is ilyen területen dolgozom.

Forrás

Hasonló hírek

Letarolja a netet a Londonban dolgozó magyar lány nyílt levele

Edit

Brutálisan őszintén vall drogos múltjáról a háromgyermekes sztármami

Mazsi

Szűcs Judith: Kövérebben akarok hazatérni a görög nyaralásomról!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------