Főoldal » Joe Rogan és McGregor összefogott a Cowboy-t ócsárló ESPN kommentátor ellen
Sporthirek

Joe Rogan és McGregor összefogott a Cowboy-t ócsárló ESPN kommentátor ellen

Az ESPN egyik kommentátora, Stephen A. Smith azt mondta, Cowboy egy “quitter” volt, azaz gyáván feladta a meccset Conor McGregor ellen a UFC 246-on.

Azt mondta, undorító volt, ahogy viselkedett Cowboy, és hogy már az első 15 másodperc után nem akart ott lenni a ketrecben.

Ezt persze egy olyan embr mondja, akinek soha senki sem törte be az orrát, és nem ismeri azt az érzést sem, milyen az, amikor fejbe rúgják az embert, és még sorolhatnám napesetig. Na de nem lövöm le teljesen a magas labdát, megtette ezt helyettem Joe Rogan, majd később Conor McGregor is.

“Ennek a fickónak nem szabadna bunyóról beszélnie. Azt mondtad, feladta egy fighter. Hol is kezdjem: először is, Cowboy-nak eltört az arccsontja. Azt mondod rá, hogy gyáva?! Be lett törve az arca. A sport egyik legnagyobb ütőerejű versenyzője ütlegelte. Ő nyerte a legtöbb meccset a UFC-ben, övé a legtöbb finis. Ne már! Be lett törve az arca, ennyi történt”

– mondta Rogan a podcastjában.

Ezt hallva Smith a Twitter-re vette az irányt, és mint a mi Norbink, ő is kiállt a korábbi állításai, véleménye mellett. Azt mondta, Cowboy miatt nem mutathatta be az ír igazán, milyen jó formában, és így a Nurmagomedov elleni visszavágónak sem biztos, hogy eljött az ideje.

Stephen A. Smith

Erre a “The Notorious” így válaszolt:

“Tényleg nem mutattam eleget. Bár nem óradíjban mérik a fizetésemet. Joe viszont nem erre reagált, hanem arra, hogy gyávának nevezted a másik bunyóst. A törött orr/arccsont mást mutat. A bunyó kegyetlen kemény. Akik bunyóznak, maximális tiszteletet érdemelnek. Kérj bocsánatot!”

Lehet találgatni, bocsánatot kért-e ezek után Smith.

Lejárt az idő a gondolkodásra.

Itt a válasz:

“Uram, tisztelet önnek és Cowboy-nak. De nem hiszem, hogy unfair lenne azt mondani, hogy 40 másodpercnél többet vártunk egy ilyen kemény fickótól a ketrecben. Azt sem hiszem, hogy a Masvidal vagy a Khabib elleni meccs 40 másodperc lenne megint.

Többet vártunk annál, mint amennyit kaptunk. Ez ÖNNEK köszönhető. Nem hiszem, hogy Rogan jogosan vonta kérdőre a szaktudásomat a bunyóról csak azért, mert nem voltam elégedett azzal, amit láttam. Mindkettejüket maximálisan tisztelem, önök nélkül nem lenne olyan jó a UFC, mint most. De nyilván nem értünk egyet Cowboy teljesítményével kapcsolatosan. Respekt.”

ufc, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Német Gábor: Új autóval az Eger Rally-n!

Edit

Élő tv-sportközvetítések – Péntek, szombat és vasárnap

Edit

A magyar labdarúgó válogatott – Mert kell egy csapat!

Edit