Hirmagazin.eu
Főoldal » Jobb egyenes Merkelnek: Az iszlám nem tartozik Németországhoz!
Külföld

Jobb egyenes Merkelnek: Az iszlám nem tartozik Németországhoz!

A SAT1 televízió felkérésére készült egy közvélemény kutatás. A válaszolók 70 százalékának más a véleménye, mint a kancellárnak.

Igaz, ami igaz: legelőször még 2010-ben Christian Wulff, akkori német szövetségi államfő jelentette ki, hogy az iszlám Németország része. Kapott is ezért hideget-meleget.

2015-ben, a török miniszterelnök Ahmet Davotoglu berlini látogatása során Angela Merkel is hasonlóképp nyilatkozott. Ezt a mostani választások előtt többször is megismételte,feltehetően azért, hogy a már szavazati joggal rendelkező muzulmánok kegyét elnyerje.

Ám a két időpont között, a

SAT1 televíziós társaság megbízásából készült reprezentatív felmérés szerint a németek 70 százaléka nem ért egyet a kancellárral. A YouGov felmérése alapján a válaszolók döntő többsége szerint az iszlám nem tartozik Németországhoz.

Jó kérdés, hogy ezt a felmérést miért csak most, a választások után hozta nyilvánosságra a Journalistenwatch. Ettől azonban a tény, tény marad, és ennek tükrében még kevésnek is tűnik az a körülbelül 1,5 millió szavazó, aki elpártolt a CDU/CSU szövetségtől.

A cikk – többek között – idéz a Focus.de írásából is, amely szerint a németek 32 százalékának életét hátrányosan érinti a bevándorlás.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Egyre bizonytalanabb Merkel helyzete Németországban

Géza

Elismerték a lázadók, hogy “tiltott” anyagot vetettek be

info

Figyelmeztetés Romániának! Ne kövesse Magyarország és Lengyelország példáját! Oszd meg!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------