Főoldal » Jó híreket közöltek a meteorológusok, ilyen lesz az idő az ünnepen
Időjárás

Jó híreket közöltek a meteorológusok, ilyen lesz az idő az ünnepen

A következő napokban meleg időre számíthatunk, és kiélvezhetjük a nyár végét az ünnepen is.

Vasárnap egy felhősáv vonul át fölöttünk, délutánra azonban nyugat felől jelentősen csökken a felhőzet, több órára kisüt a nap. Csapadék nem várható. A Dunántúlon és néhol északon, északkeleten élénk, Sopron környékén erős lökések kísérhetik a déli-délnyugati szelet. Délután már 27-34 fok valószínű.

Hétfőn is túlnyomóan napos, száraz, meleg nyári időre van kilátás. A Dunántúlon és helyenként a középső tájakon élénk lehet a déli-délkeleti szél. A csúcshőmérséklet 29 és 34 fok között alakul.

Kedden, államalapításunk ünnepén is a napsütésé lesz a főszerep, csapadék nem várható. A Dunántúlon feltámadhat a délkeleti szél. Enyhe hajnalt követően napközben 30-35 fokig melegszik a levegő.

Szerdán elszórt záporokkal, zivatarokkal, erős, a Dunántúlon helyenként viharos északi-északnyugati széllel hidegfront érkezik. A Dunántúlon 25-29, a Dunától keletre még 29-34 fokot mérhetünk. Csütörtökön kellemes nyári időre számíthatunk, 26-31 fokos maximumokkal, csupán egy-egy záporral, zivatarral. Keleten még élénk lesz a szél – írja az Időkép.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Napos időnk lesz, de azért kellhet a pulcsi is

Edit

Kutya meleg van már és lesz is, hiába a futózivatarok..

Géza

Figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére 2015.08.18. kedd éjfélig

Edit