Főoldal » Jó hírek érkeztek: folyamatosan javulnak az SMA-s Levike eredményei – Ez vár most a kisfiúra
Életmód hírek

Jó hírek érkeztek: folyamatosan javulnak az SMA-s Levike eredményei – Ez vár most a kisfiúra

Javulni látszanak az SMA-s Levike eredményei, úgy néz ki, végre elhagyhatják a szteroidokat – írta meg a jó híreket a kisfiú édesanyja a Facebookon.

A gerincvelői izomsorvadásban szenvedő kisfiúnak – Zentéhez hasonlóan – 2019 év végén gyűlt össze a 700 milliós összeg, amelyet a Zolgensma génterápiás kezelésre fordítottak. Levike novemberben hagyhatta el a kórházat s úgy tűnik azóta folyamatosan, rohamléptekben javul az állapota.

Ha szerda, akkor vérvétel. Tegnap nagyon későn aludt el Levi. Éjjel 1 órakor. Mindig ez van ha vérvételre megyünk, biztos érzi… 4-szer szúrták mire vért tudtak tőle venni, együtt izzadtunk a doktor nénivel. Levi most is egy hős volt, mint mindig. De a legfontosabb, hogy Levi véreredménye tökéletes, holnaptól elhagyhatjuk a szteroidot. A feladatunk most erősödni és elérni a célokat, hogy egyszer Levi is labdába tudjon rúgni” – írta közösségi oldalán az édesanya.

Közzétette: Levente – SMA 2 – 2020. január 22., szerda

Forrás: Blikk.hu

Hasonló hírek

Irgalmatlan nagy bakit követett el a magánnyomozó! Ezért nem mindegy magázol, vagy tegezel!

Mazsi

Egy megbénult kenguru, aki segített egy depressziós nőnek

Mazsi

Igazi csoda: Zente anyukájának megható szavai kisfia fejlődéséről – Azt is elárulta, szerinte miért sikerült összegyűjteni a pénzt a kezelésre

Mazsi