Hirmagazin.eu
Főoldal » Jelmezötletek farsangra
Életmód hírek

Jelmezötletek farsangra

Még alig hevertük ki a karácsonyi forgataggal együtt járó jövés-menést, evést, már meg a farsangi időszak telepedett ránk. A szülők egy része lelkesen vág bele a jelmez megvalósításába házilag, másoknak maga a kín ez.

Jelmezötletek farsangra

A kézügyességüket kamatoztatni nem kívánó szülőknek gondot okoz, hogy gyermekeik jelmezét megvalósítsák, mindezt ráadásul saját kezűleg. Számukra a legcélszerűbb a kész maskarát megvásárolni vagy bérelni. Ma már online is megvásárolhatjuk gyermekünknek a kívánt jelmezt. Persze egy jelmezbe való befektetés szinte egyszeri alkalmat jelent.

Nagy valószínűséggel jövőre már sem méretben, sem igényben nem fog megfelelni a gyermek számára. Érdemesebb tehát bérelni. Ennek meg annyi a hátulütője, hogy vigyázni kell az öltözetre, mert ha baj éri, felárat szükséges fizetni a javítására.

Vannak azok a lelkes és ügyes kezű szülők, akik alig várják ezt az időszakot, hogy a gyermek óhaját megvalósíthassák. Sok gyermek már pontosan tudja, hogy mit szeretne a farsangi mulatságon viselni. Az ilyen szülők számukra nincs lehetetlen. Fantáziájuk és kézügyességük is annyira jó, hogy képesek létrehozni azt, amelyet a gyermeke megálmodott.

Adunk néhány jelmezötletet azoknak, akik megpróbálkoznának az otthoni megoldással, mindezt ráadásul olcsón akarják kihozni. Van néhány olyan egyszerű és nagyszerű jelmez, amelyek kivitelezése nem okoz senki számára csalódást.

Az egyik ilyen farsangi maskara a szőlő.

Zöld színű kartonból ki kell vágni különböző nagyságú szőlőlevelet és egy karton csíkra ráragasztani. Ez fog majd fejdíszként szolgálni. Az aljruházat legyen zöld és annak árnyalati. Megfelelő ehhez hosszú vagy rövid ujjú póló, cicanadrág vagy harisnya is.

Szerezz be több zöld, lila vagy kék színű lufit, amelyeknek egy részét nagyra, másikat közepes méretűre és kicsire fújod fel. A nagyobbakat rögzítsd a ruhához felülre és fokozatosan haladj egyre lejjebb. Alul legyenek a kicsi lufik. Egyszerű, mégis mutatós farsangi öltözék. Ebben az a jó, hogy unisex jelmez.

Szintén mindkét nem számára szuper lehet a lego jelmez, hiszen kislányok és kisfiúk egyaránt kedvelik az apró építőelemekből álló kreatív játékot. Egy nagyobb dobozra lesz szükséged, amelyen vágni kell a fejnek, a karoknak és a törzsnek is lyukakat. Szükséged lesz annyi egyforma nagyságú joghurtos, vagy pudingos dobozra, ahány gombot szeretnél az építőelemre helyezni. Ezeket egyforma távolságra ragaszd fel a doboz elülső oldalára, és a gyermek kedvenc színére be lehet festeni az egészet.

Nem kell tönkre menni egy farsang közeledtével, annyi szuper és igazán könnyen megalkotható jelmez vár megvalósításra, amely sikerélményt jelent a szülőnek és a gyermeknek is.

Forrás: marmalade

Hasonló hírek

Névnapok október 6-án

info

Névnapok november 5.

info

Jelentős változások Budapest és az ország közlekedésében

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------