Hirmagazin.eu
Főoldal » Jelentkezzetek határvadásznak!
Belföldi hírek

Jelentkezzetek határvadásznak!

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a III. Napló Állásbörzén várta a határvadász szolgálat iránt érdeklődőket. (Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság)

A III. Napló Állásbörzét 2017. szeptember 27-én szervezték meg a Veszprém Arénában, melyen a felállított rendőrségi pultnál az érdeklődők részletes tájékoztatást kaptak a határvadász hivatásról.

A toborzók ismertették a jelentkezéshez szükséges egészségügyi, pszichikai és fizikai feltételeket, majd beszéltek a jelentkezést követő moduláris képzésről, és jelentkezési egységcsomaggal is készültek a konkrét elhatározással érkezőknek.

A toborzás és a képzésre való jelentkezés folyamatos. Az érdeklődők tájékoztatást kaphatnak a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán, a megye rendőrkapitányságain és rendőrőrsein, illetve a rendőrség honlapján.

Tovább folytatódik a határvadász toborzás Jász-Nagykun-Szolnok megyében is. (Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság)

Az érdeklődők ezen a héten is számos helyszínen találkozhatnak a toborzókkal, legközelebb 2017. szeptember 30-án az alábbi helyszíneken és időpontokban:

  • 8 órától 11 óráig Jászdózsán, a Polgárőr Irodában – a “Bike Safe” és a „Házhoz megyünk” programmal kiegészülve
  • 9 órától 17 óráig Szolnokon, a Tiszai Hal Napi rendezvényen
  • 10 rától 14 óráig Kunhegyesen, a Mihály-napi Sokadalomban

A megyei és helyi toborzócsoport tagjai várják a határvadász-képzés iránt érdeklődőket.

Természetesen a rendőri szolgálatra elhivatottságot érzők.a megadott helyszíneken túl bármelyik rendőri szervnél érdeklődhetnek.

A képzésről bővebben:

HATÁRVADÁSZ-KÉPZÉS

Az Országos Rendőr-főkapitányság pályázatot hirdet a

Készenléti Rendőrség Határvadász Bevetési Osztályainak állományába

Járőrtárs beosztás betöltésére

A pályázatra cselekvőképes, 18. életévüket betöltött, a felvételi követelményeknek megfelelő magyar állampolgárok jelentkezését várjuk.

A felvételt nyert pályázók 6 hónapos időtartamú moduláris képzésben vesznek részt, amelyet követően – sikeres vizsga esetén – őr-járőrtárs rész-szakképesítést (OKJ 51 861 03) szereznek. A résztvevők a képzés első két hónapjában munkaviszonyban állnak, majd a második hónap végén – sikeres modulzáró vizsga letétele esetén – a Készenléti Rendőrség hivatásos állományába 12 hónap próbaidő kikötésével kerülnek kinevezésre.

A beosztásban ellátandó feladatok:

Az őr-, járőrtárs rész-szakképesítéssel rendelkező hivatásos állományú járőrtársak a Határvadász Bevetési Osztályok feladatainak ellátásában vesznek részt.

 

A pályázati felhívás teljes anyaga, illetve a szükséges dokumentumok letölthető csatolmányként érhetőek el.

Forrás: police.hu

Hasonló hírek

A terroristák a szabadságjogokra is apellálnak

Edit

Káosz az albérletpiacon! Drágulnak vagy olcsóbbak lesznek a lakások?

Mazsi

Jelentősen emeli a kormány a bölcsődei férőhelyek létrehozására szánt összeget

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------