Image default
Belföldi hírek

Jelentkezzetek határvadásznak!

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a III. Napló Állásbörzén várta a határvadász szolgálat iránt érdeklődőket. (Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság)

A III. Napló Állásbörzét 2017. szeptember 27-én szervezték meg a Veszprém Arénában, melyen a felállított rendőrségi pultnál az érdeklődők részletes tájékoztatást kaptak a határvadász hivatásról.

A toborzók ismertették a jelentkezéshez szükséges egészségügyi, pszichikai és fizikai feltételeket, majd beszéltek a jelentkezést követő moduláris képzésről, és jelentkezési egységcsomaggal is készültek a konkrét elhatározással érkezőknek.

A toborzás és a képzésre való jelentkezés folyamatos. Az érdeklődők tájékoztatást kaphatnak a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán, a megye rendőrkapitányságain és rendőrőrsein, illetve a rendőrség honlapján.

Tovább folytatódik a határvadász toborzás Jász-Nagykun-Szolnok megyében is. (Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság)

Az érdeklődők ezen a héten is számos helyszínen találkozhatnak a toborzókkal, legközelebb 2017. szeptember 30-án az alábbi helyszíneken és időpontokban:

  • 8 órától 11 óráig Jászdózsán, a Polgárőr Irodában – a “Bike Safe” és a „Házhoz megyünk” programmal kiegészülve
  • 9 órától 17 óráig Szolnokon, a Tiszai Hal Napi rendezvényen
  • 10 rától 14 óráig Kunhegyesen, a Mihály-napi Sokadalomban

A megyei és helyi toborzócsoport tagjai várják a határvadász-képzés iránt érdeklődőket.

Természetesen a rendőri szolgálatra elhivatottságot érzők.a megadott helyszíneken túl bármelyik rendőri szervnél érdeklődhetnek.

A képzésről bővebben:

HATÁRVADÁSZ-KÉPZÉS

Az Országos Rendőr-főkapitányság pályázatot hirdet a

Készenléti Rendőrség Határvadász Bevetési Osztályainak állományába

Járőrtárs beosztás betöltésére

A pályázatra cselekvőképes, 18. életévüket betöltött, a felvételi követelményeknek megfelelő magyar állampolgárok jelentkezését várjuk.

A felvételt nyert pályázók 6 hónapos időtartamú moduláris képzésben vesznek részt, amelyet követően – sikeres vizsga esetén – őr-járőrtárs rész-szakképesítést (OKJ 51 861 03) szereznek. A résztvevők a képzés első két hónapjában munkaviszonyban állnak, majd a második hónap végén – sikeres modulzáró vizsga letétele esetén – a Készenléti Rendőrség hivatásos állományába 12 hónap próbaidő kikötésével kerülnek kinevezésre.

A beosztásban ellátandó feladatok:

Az őr-, járőrtárs rész-szakképesítéssel rendelkező hivatásos állományú járőrtársak a Határvadász Bevetési Osztályok feladatainak ellátásában vesznek részt.

 

A pályázati felhívás teljes anyaga, illetve a szükséges dokumentumok letölthető csatolmányként érhetőek el.

Forrás: police.hu

Hasonló hírek

Gergényi megrovást kapott, Benét felmentették

Edit

Így tombolt a rendőrautót megrongáló, a rendőröket rágalmazó Mohácsi Márk már a Soros-egyetem tüntetésén is! ( A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

Géza

Országszerte megemlékezéseket tartanak ma, a kommunizmus áldozatainak emléknapján

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------