Image default
Autók - motorok - hajók

Jeep Renegade Limited, a minden jóval felszerelt városi SUV

Jeep Renegade Limited, a minden jóval felszerelt városi SUV

A Jeep neve ma már szinonimaként használatos az egész világon a terepjárókra, hiszen ez az amerikai autómárka a legrégebbi gépkocsi márka a piacon, amely kifejezetten nehéz útviszonyokra készít autókat már 1940 óta. Bár korábban kimondottan harcászati és katonai célokat szolgált, mára már közkedvelt típus lett a hétköznapokban is. A Jeep kezdetektől fogva őrzi azon védjegyeit, melyek már messziről azonosítják a típusát.

Így a szögletes karosszéria, a bordás hűtőrács és a jellegzetes sárhányók is a márka egyedi stíluselemeivé váltak. A közel 80 éves múltra visszatekintő Jeep végig hú maradt az eredeti céljaihoz, hogy olyan járműveket készítsenek, amelyek egyedülálló terepjáró képességekkel, megfelelő strapabírással és kellő variálhatósággal rendelkezzenek, hogy kiszolgálják azokat a vásárlókat, akik különleges utakon járnak.

A Jeep Renegade Limited, méltó a nevéhez

A Jeep autógyár évente 80.000 autót értékesít, a világ 120 országában és jelenleg a Chrysler Csoport nemzetközi tagjaként a csoport eladásainak 50 százalékát tudhatja a magáénak, ezzel világ szinten is kiemelkedően jó eladási adatokat produkálva. A Jeep Renegade méltón követi a Jeep történelmében felbukkanó nevek nagyságát.

A márka ikonikus, hetes osztású hűtőrácsa ebben a modellben is megjelenik, így már messziről tudni lehet róla, hogy egy Jeep közeleg. Az autó kellően tágas teret biztosít, akár 5 egyszerre utazó ember számára is. Nem csak belső tere, hanem csomagtartója is megfelelően nagy, így minden szükséges holmi belefér akár egy táborozáshoz is.

Kívül-belül szemet gyönyörködtető és rendkívül sokrétű!

A Jeep Renegade nem csak formáiban tiszteleg a korai Jeepek előtt, hanem teljesítményében is. Bár minden adottsága megvan ahhoz, hogy a terepet uralja, mégis a városi élethez igazították, hogy a hétköznapi élet minden területén is megállhassa a helyét.

A szabadság érzetét két napfénytetővel is megfűszerezhetjük, hogy a MY Sky szegmensben egyedülálló panoráma kilátást biztosíthassuk. A tökéletes idomok, a gömbölyded, de mégis karakteres formák és a tekintélyt parancsoló kialakítás lenyűgözővé varázsolja ezt a járművet. A belső tér is igazi luxussal kecsegtet, ugyanis minőségi anyagokkal borított ülések, fém betétek és ergonomikus kialakítás jellemzi az utasteret.

A Jeep Renegade már 5 millió forint alatt elérhető!

A tökéletes külsővel és belsővel rendelkező autó azonban a motorháztető alatt és a műszerfalak mögött is remekel. A tökéletes biztonságot, a komfortos utazást és az élvezetes vezetési élményt, számtalan precízen megmunkált, minőségi alapanyagokból készült alkatrésznek és elektronikusan irányított rendszernek köszönheti.

S mindez már megkapható, csupán 4.990.000 Forintért a jeepfehervar.hu üzleteiben, ahol tesztvezetésen tehetjük próbára ezt a csodálatos járművet. Az 1.0 T3, 120LE benzinmotoros változathoz elektromos rögzítőfék, elektromos ablakok és külső tükrök, klíma berendezés, modern tárolórekeszek és központi zár is tartozik.

Az alapárban ezeken felül olyan rendszerek is helyet kaptak, mint a tempomat, a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, az ESC visszagurulásgátló, a kipörgésgátló, a borulásgátló, a vészfékrásegítő és az 5”-os érintőképernyős Uconnect rendszer.

Forrás: jeepfehervar.hu

Hasonló hírek

Ezeket érdemes tudni a futómű beállításról!

Géza

Október végén érkezhet a Lexus LS sportváltozata

Géza

Esseni oldtimer show

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------