Hirmagazin.eu
Főoldal » Játszva kereshet dollárokat a mobiljával
Technika, kommunikáció

Játszva kereshet dollárokat a mobiljával

forrás: BZI/hirado.hu

Mi lenne, ha egyszer fizetés helyett bevételünk lenne a mobilhasználatból? Meglepő módon a Google Playről sok olyan programhoz lehet legálisan jutni, amelyek nem viszik, hanem hozzák a pénzt.

Bár legális és ingyenes módszerekről van szó, jobb bizalmatlannak lenni és előre védekezni: a regisztrációhoz hozzunk létre egy valóságos, a nevünkre utaló új e-mail címet, amiért nem kár, ha alkalmasint telespammelik kéretlen levelekkel. De létező címnek kell lennie, amivel azért szükség esetén valóban tudunk levelezni. Fontos, hogy legyen PayPal-számlánk, amire a bevételünket átutalhatják majd.

Az alábbi alkalmazások használatával meggazdagodni nem igazán lehet, de diákoknak, kispénzűeknek, türelmes embereknek jól jöhet az „ingyen” bevasalt dollár.

MintCoins (Make / Earn Money)

Ezen az oldalon ingyenes appok kipróbálásával, videók megtekintésével, weboldalakra való regisztrációval, kérdőívek kitöltésével lehet pénzt keresni. Nem beszélve a nyomulós módszerről, hogy fizetnek érte (0,25 dollár/barát a díj), ha ismerőseinket is rávesszük a dologra.

A pénzcsinálás természetesen azzal kezdődik, hogy regisztrálni kell a MintCoinson a bevezetőben említett e-mail címmel. Az első átutalásunkat a PayPal-számlára akkor kapjuk meg, amikor a bevételünk elérte az 1 dollárt.

Játszva kereshet dollárokat a mobiljávalMintCoins

Earn Money -Highest Paying App

A neve – Earn Money – mindent elmond: keressünk pénzt. Gyakorlatilag a MintCoins hasonmásáról van szó: nyomogassunk az Androidon egy ingyenes applikációt vagy regisztráljunk egy honlapra és fizetnek érte.

Itt virtuális érméket lehet gyűjteni, melyekből 100 ér 1 dollárt. Mások meghívásáért szintén 0,25 dollárt fizetnek.

Játszva kereshet dollárokat a mobiljávalEarn Money

Appcasher

Ennek az alkalmazásnak van iOS változata is, s a megkeresett pénzt nemcsak PayPalon írathatjuk jóvá, hanem Amazon Giftcardon vagy akár bitcoinban is kaphatjuk.

Játszva kereshet dollárokat a mobiljávalAppcasher

Érdemes a pénzcsinálás megkezdése előtt a mobilunk adatairól minél teljesebb mentést készíteni, hogy a mókát később megunva, a gyári adatok visszaállítása menüpont használatával eltüntethessünk minden fölös applikációt. Szintén célszerű az első dollár begyűjtése után várni, hogy csakugyan megérkezik-e az összeg a PayPal-számlánkra.

 

Hasonló hírek

Megtört a jég – Társul a Sony és a Microsoft

Géza

A Google bemutatja a Loch Ness-i szörnyet

info

Ez a vírusok halálcsillaga

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------