Image default
Technika, kommunikáció

Játszva kereshet dollárokat a mobiljával

forrás: BZI/hirado.hu

Mi lenne, ha egyszer fizetés helyett bevételünk lenne a mobilhasználatból? Meglepő módon a Google Playről sok olyan programhoz lehet legálisan jutni, amelyek nem viszik, hanem hozzák a pénzt.

Bár legális és ingyenes módszerekről van szó, jobb bizalmatlannak lenni és előre védekezni: a regisztrációhoz hozzunk létre egy valóságos, a nevünkre utaló új e-mail címet, amiért nem kár, ha alkalmasint telespammelik kéretlen levelekkel. De létező címnek kell lennie, amivel azért szükség esetén valóban tudunk levelezni. Fontos, hogy legyen PayPal-számlánk, amire a bevételünket átutalhatják majd.

Az alábbi alkalmazások használatával meggazdagodni nem igazán lehet, de diákoknak, kispénzűeknek, türelmes embereknek jól jöhet az „ingyen” bevasalt dollár.

MintCoins (Make / Earn Money)

Ezen az oldalon ingyenes appok kipróbálásával, videók megtekintésével, weboldalakra való regisztrációval, kérdőívek kitöltésével lehet pénzt keresni. Nem beszélve a nyomulós módszerről, hogy fizetnek érte (0,25 dollár/barát a díj), ha ismerőseinket is rávesszük a dologra.

A pénzcsinálás természetesen azzal kezdődik, hogy regisztrálni kell a MintCoinson a bevezetőben említett e-mail címmel. Az első átutalásunkat a PayPal-számlára akkor kapjuk meg, amikor a bevételünk elérte az 1 dollárt.

Játszva kereshet dollárokat a mobiljávalMintCoins

Earn Money -Highest Paying App

A neve – Earn Money – mindent elmond: keressünk pénzt. Gyakorlatilag a MintCoins hasonmásáról van szó: nyomogassunk az Androidon egy ingyenes applikációt vagy regisztráljunk egy honlapra és fizetnek érte.

Itt virtuális érméket lehet gyűjteni, melyekből 100 ér 1 dollárt. Mások meghívásáért szintén 0,25 dollárt fizetnek.

Játszva kereshet dollárokat a mobiljávalEarn Money

Appcasher

Ennek az alkalmazásnak van iOS változata is, s a megkeresett pénzt nemcsak PayPalon írathatjuk jóvá, hanem Amazon Giftcardon vagy akár bitcoinban is kaphatjuk.

Játszva kereshet dollárokat a mobiljávalAppcasher

Érdemes a pénzcsinálás megkezdése előtt a mobilunk adatairól minél teljesebb mentést készíteni, hogy a mókát később megunva, a gyári adatok visszaállítása menüpont használatával eltüntethessünk minden fölös applikációt. Szintén célszerű az első dollár begyűjtése után várni, hogy csakugyan megérkezik-e az összeg a PayPal-számlánkra.

 

Hasonló hírek

Trükk: így lehet web nélkül e-mailt küldeni

info

Hoppá, nem hiszed el, mi derült ki a Facebookról

Mazsi

Mostantól ezerrel lehet torrentezni – böngészőből

Edit