Hirmagazin.eu
Főoldal » Játszótéren találtak rá a 19 éves megfojtott fiú holttestére
Külföld

Játszótéren találtak rá a 19 éves megfojtott fiú holttestére

Az osztrák rendőrség először öngyilkosságra gyanakodott, de boncolási eredményből kiderült, hogy a szintén afgán származású áldozatot meggyilkolták.

Járókelők találtak rá egy 19 éves afgán migráns holttestére az ausztriai Zell am See nevű város egyik játszóterén. A rendőrség első körben arra gyanakodott, hogy a fiatal bevándorló öngyilkos lehetett, mivel a napokban értesítették az osztrák hatóságok, hogy ki fogják toloncolni az országból. A nyomozás azonban új irányt vett, amikor a boncolási jegyzőkönyvből kiderült, hogy a migránst megfojtották. Ekkor került a rendőrség látókörébe az áldozat legjobb barátja, aki szintén egy 19 éves afgán bevándorló. Mindketten fiatalkorúként érkeztek Ausztriába, és a menedékkérelmük ügyintézése közben barátkoztak össze.

A rendőrség szerint a két bevándorló szombat este együtt ment a belvárosba bulizni, majd éjjel kettőkor visszaindultak a szállásukra. Alig 200 méterre a lakóhelyüktől azonban megálltak egy játszótéren beszélgetni. Itt azonban a két barát összeveszett. Kiderült ugyanis, hogy csak a későbbi áldozatot akarják kitoloncolni, a másikuk rejtélyes oknál fogva humanitárius okokra hivatkozva Ausztriában maradhatott volna. A tartózkodási engedélyt kapó migránsnak elege lett barátja sértegetéseiből, egyszer csak elszakadt a cérna, elkapta barátja nyakát, és addig szorította, amíg az élettelenül össze nem esett. A gyilkos elmenekült a helyszínről.

Később a rendőrség őrizetbe vette a gyanúsítottat, és egy tolmács segítségével kihallgatták, de beismerő vallomást lapzártánkig nem tett.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Húsz évet kapott a hurrikán után fosztogató férfi

Géza

Mark Zuckerberg megható üzenetben köszöntötte a pápát, aki regisztrált az Instagramra

info

Kiutasítottak Montenegróból egy szerb papot

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------