Image default
Bulvár

Janza Kata párja döbbenetes kijelentést tett: „Nem szeretnék gyereket, soha nem is akartam”

Pesák Ádám mindent elárult a magánéletéről és a családalapítással kapcsolatos terveiről.

A Barátok Közt színésze, Pesák Adám nem tudta, hogy reagálnak majd a szülei, ha megtudják, hogy Janza Kata lett a párja. Már csak azért is támadt bizonytalansága a fogadtatás felöl, hiszen Kató korban közelebb áll szüleihez, mint hozzá.

„Amikor elmondtam anyunak, hogy kit szeretek, csak annyit mondott: „Értem”. Nem bukott ki, de pontosan tudom, habár soha nem beszélt róla, csak lassan emésztette meg a dolgot. Hogy apu is hasonlóan gondolta-e, nem tudom, mindenesetre, és ezért köszönet nekik, soha nem akartak lebeszélni erről a kapcsolatról. Mi több, szívesen látták Katót, a gyerekeit, Jankát és Samut is Szécsényben” – mondta a Best magazinnak Pesák Ádám.

„Kató korban közelebb áll a szüleimhez, mint hozzám." – mondta Pesák Ádám, akit pályakezdőként zavart, hogy Janza Kata…

Közzétette: BEST Magazin – 2019. március 14., csütörtök

Ráadásul nem csak otthonukban látogatják meg a szülök a szerelmespárt, ők is eljárnak hozzájuk. Mint Pesák elárulta, szülei annyira megszerették Katót, hogy már-már rajonganak érte, koncertjeit is rendszeresen látogatják.

A színész azt is hozzátette ő maga nem szeretne saját gyereket.

Nem szeretnék gyereket, soha nem is akartam. Pontosan tudom, hogy nem tudnék olyan gyerekkort biztosítani neki, amilyet megérdemel, és amilyet nekem adtak a szüleim. Ezt a kérdést egyébként Kató is felvetette, amikor egymásba szerettünk, és neki is ugyanezt válaszoltam akkor. Mondhatják persze, hogy 25 éves vagyok, még meggondolhatom, de ismerem magamat, nem fogom”

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Járai László

Hasonló hírek

Ormótlanul viselkedett Madonna – megint

Edit

Zsidózás: döbbenetes dolog történt Vámos Miklóssal és Koncz Zsuzsával, kikelt magából a műsorvezető

Mazsi

Ismét kórházba került Somló Tamás

Edit