Főoldal > Hírek > Szabadidő > Bulvár > Janicsák Veca gyereket vár

Janicsák Veca gyereket vár

Hirdetés

hirmagazin_2015-08-28_102116

Veca nem is tagadhatja boldogságát, hogy kisgyermeke születik, hiszen jobban ragyog mint eddig bármikor, egyszerűen megváltozott mióta a terhesség időszakába lépett. Jelen pillanatban, már a negyedik hónapban járnak a picivel.

Manapság nagyon gyakoriak a későn gyereket vállaló nők, akik már betöltötték a 30 at, sőt vannak olyanok is akik már a negyedik x et is kiírhatják és mégis csak akkor vállalnak gyermeket. Szerencsére Veca nem várt a végtelenségig, hogy bevállalja egy kis csöppség világra hozatalát. Veca most 25 éves és bevallása szerint mindennél jobban vágyott már egy kisgyermekre. További információkat nem kapott egyik lap sem, mindössze a Nők Lapjával tett kivételt, ahol elmondása szerint nem volt abban biztos, hogy természetes úton lesz gyermeke. A közösségi oldalán is megerősítette az örömhírt.

hirmagazin_2015-08-28_102208Veca így nyilatkozott a kis jövevényről: – Két évvel ezelőtt a doktornőm, akiben minden értelemben tökéletesen megbízom, azt mondta, hogy természetes körülmények között nehéz lesz majd teherbe esnem. Majd megtörtént velem a csoda, és akkor azt mondtam: ha megtörtént, hát megtörtént, akkor ezt el kell fogadni. Egyikünk sem úgy tervezte, hogy én huszonöt leszek, a párom meg huszonhárom, amikor családot alapítunk. De így történt, boldogok vagyunk, és örülünk neki – mesélte Veca, aki legközelebb jövő nyáron lép majd fel.

Geszti Péter a mentora is nagyon örül a hirnek és ahogy eddig is továbbra is fogja egyengetni Jenicsák Veca karrierjét, és biztosak vagyunk benne, hogy nem csak a karriere fog odafigyelni, hanem Veca jólétére is és a pici egészségére is. A Borsnak sikerült elérnie Geszti Pétert aki igy reagált az örömhirre: – Meg vagyok lepve, csak gratulálni tudok Vecának!  Csak azt tudom Vecának mondani, hogy az élet tudja, mikor kell érkezni egy babának. Az ő életükben bizonyára most jött el az idő, és tapasztalatból mondhatom, hogy a család és a gyerekek mindennél több inspirációt és ihletet adnak majd az élethez és a zenéléshez. Sőt, hogy mondjak még jobbat: mihamarabb szüljön még egy babát, és szárnyalni fog majd a karrierje!

Többek rossz szemmel nézték a közösségi oldalon megjelenő bejegyzését vecának, ahol először a most aláirt reklámszerződését emliti meg majd csak azután a pici érkezését, persze ez annak is tulajdonitható, hogy mégjobban meglepje az olvasóit, szó mi szó élőben a bejelentés biztosan jobban hangzott volna, de az igazi rajongói nagyon örülnek ennek a hirnek, és sok sok gratulációt fogadhatott. Ime a bejegyzés: – Az első hírem, hogy kaptam egy csodálatos felkérést, így mostantól én leszek a Garnier BB krém arca. Igazi megtiszteltetés ez a számomra, igyekszem majd méltóképpen képviselni a márkát. A második hírem, hogy a párommal mérhetetlen szeretettel várjuk a január közepén születendő égi áldásunkat, a gyermekünket. A boldogságom nem tudnám szavakba önteni, így meg sem próbálkozom vele…

Valószinű, hogy Veca továbbadja énekesi vénáit a kis csöppségnek és lehet, hogy ő is majd betör a piacra, sőt az sem elképzelhetetlen, hogy néhány év múlva már duettet is hallhatunk, ez természetesen még a jövő zenéje, de bárhogyan is lesz mindenki kiváncsian várja a kisbaba érkezését és az első fotókat róla. Veca nagyon sok törődést kap egyaránt a párjától és a mentorától is, igy minden bizonnyal a legnagyobb rendben fog megérkezni a kisgyermek és mindenre fel lesznek készülve.Geszti papa biztosan már jó ideje tudja a hirt és késziti a mentoráltját a következő nagy feladatjára a gyermeknevelésre amiben szintén sikeres lesz.

Forrás: delina; Kép: Google, illusztráció;
Korrektúra: www.hirmagazin.eu

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: