Hirmagazin.eu
Főoldal » Jakupcsek Gabriella váltotta volna Gundel Takács Gábort a köztévénél?
Média és szórakozás

Jakupcsek Gabriella váltotta volna Gundel Takács Gábort a köztévénél?

A műsorvezető állítólag igen hevesen mondott nemet a felkérésre.

Jakupcsek Gabriella váltotta volna Gundel Takács Gábort a köztévénél?

Gundel Takács Gábor, a Maradj talpon! című vetélkedőműsor vezetője január közepén hagyta ott az MTVA-t szakmai okokra hivatkozva.

Most a Blikk információi szerint Jakupcsek Gabriellát hívták fel a köztévétől telefonon. Felkínálták neki Gundel Takács megüresedett helyét, és arra kérték, jöjjön be tárgyalni az MTVA székházába – írta a lap egy neve elhallgatását kérő bennfentesre hivatkozva.

Jakupcsek azonban a Blikk szerint kapásból visszautasította a felkérést, méghozzá “igen hevesen”. Ez érthető, főleg annak fényében, ahogyan a népszerű Ridikül című műsor vezetőjét 2015 végén a köztévéből kirúgták. A lap névtelen forrása azt mondta, hogy

“Gabi nem is értette, hogy azok után, ahogy kirúgták, hogyan gondolták, hogy oda visszamegy.

Annak idején villámcsapásként érte a kirúgásáról szóló hír a műsorvezetőt, hangja el-elcsuklott amikor telefonon beszéltek vele. Ahogyan akkor elmondta, megviselte és váratlanul érte a kirúgása – amit még furcsábbá tett a Ridikül kimagasló népszerűsége. “Most lett volna az 500. adása a Ridikülnek, amit pedig a hangomon hall, az a mélységes bánat, szomorúság és értetlenség” – fogalmazott 2015 decemberében, a kirúgása után.

A Blikk most megkérdezte az MTVA sajtóosztályát is, ott azonban cáfolták, hogy megkeresték volna Jakupcsek Gabriellát. Gundel Takács Gábor szerződése február 16-ig szól, ennyi ideje van a köztévé illetékeseinek, hogy megfelelő embert találjanak a Maradj talpon! élére. Aki biztosan nem Jakupcsek Gabriella lesz, hiszen ő a Tv2-n látható hamarosan, ahol az Egymás szemében című békítőshow-t vezeti majd.

 

Hasonló hírek

Jön Halle Berry sci-fi sorozata Steven Spielbergel

Edit

Nagy fába vágta a fejszéjét D. Tóth Kriszta

info

Taylor Swifté az év albuma

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------