Image default
Média és szórakozás

Jakupcsek Gabriella váltotta volna Gundel Takács Gábort a köztévénél?

A műsorvezető állítólag igen hevesen mondott nemet a felkérésre.

Jakupcsek Gabriella váltotta volna Gundel Takács Gábort a köztévénél?

Gundel Takács Gábor, a Maradj talpon! című vetélkedőműsor vezetője január közepén hagyta ott az MTVA-t szakmai okokra hivatkozva.

Most a Blikk információi szerint Jakupcsek Gabriellát hívták fel a köztévétől telefonon. Felkínálták neki Gundel Takács megüresedett helyét, és arra kérték, jöjjön be tárgyalni az MTVA székházába – írta a lap egy neve elhallgatását kérő bennfentesre hivatkozva.

Jakupcsek azonban a Blikk szerint kapásból visszautasította a felkérést, méghozzá “igen hevesen”. Ez érthető, főleg annak fényében, ahogyan a népszerű Ridikül című műsor vezetőjét 2015 végén a köztévéből kirúgták. A lap névtelen forrása azt mondta, hogy

“Gabi nem is értette, hogy azok után, ahogy kirúgták, hogyan gondolták, hogy oda visszamegy.

Annak idején villámcsapásként érte a kirúgásáról szóló hír a műsorvezetőt, hangja el-elcsuklott amikor telefonon beszéltek vele. Ahogyan akkor elmondta, megviselte és váratlanul érte a kirúgása – amit még furcsábbá tett a Ridikül kimagasló népszerűsége. “Most lett volna az 500. adása a Ridikülnek, amit pedig a hangomon hall, az a mélységes bánat, szomorúság és értetlenség” – fogalmazott 2015 decemberében, a kirúgása után.

A Blikk most megkérdezte az MTVA sajtóosztályát is, ott azonban cáfolták, hogy megkeresték volna Jakupcsek Gabriellát. Gundel Takács Gábor szerződése február 16-ig szól, ennyi ideje van a köztévé illetékeseinek, hogy megfelelő embert találjanak a Maradj talpon! élére. Aki biztosan nem Jakupcsek Gabriella lesz, hiszen ő a Tv2-n látható hamarosan, ahol az Egymás szemében című békítőshow-t vezeti majd.

 

Hasonló hírek

Internet lesz az európai repülőgépeken

info

Így reagált Ryan Reynolds, miután egy lány őt photoshopolta az exe helyére

Edit

Engedélyezte a versenyhatóság, hogy Vajnáé lehet a TV2

Edit