Image default
Média és szórakozás

Jakupcsek Gabriella váltotta volna Gundel Takács Gábort a köztévénél?

A műsorvezető állítólag igen hevesen mondott nemet a felkérésre.

Jakupcsek Gabriella váltotta volna Gundel Takács Gábort a köztévénél?

Gundel Takács Gábor, a Maradj talpon! című vetélkedőműsor vezetője január közepén hagyta ott az MTVA-t szakmai okokra hivatkozva.

Most a Blikk információi szerint Jakupcsek Gabriellát hívták fel a köztévétől telefonon. Felkínálták neki Gundel Takács megüresedett helyét, és arra kérték, jöjjön be tárgyalni az MTVA székházába – írta a lap egy neve elhallgatását kérő bennfentesre hivatkozva.

Jakupcsek azonban a Blikk szerint kapásból visszautasította a felkérést, méghozzá “igen hevesen”. Ez érthető, főleg annak fényében, ahogyan a népszerű Ridikül című műsor vezetőjét 2015 végén a köztévéből kirúgták. A lap névtelen forrása azt mondta, hogy

“Gabi nem is értette, hogy azok után, ahogy kirúgták, hogyan gondolták, hogy oda visszamegy.

Annak idején villámcsapásként érte a kirúgásáról szóló hír a műsorvezetőt, hangja el-elcsuklott amikor telefonon beszéltek vele. Ahogyan akkor elmondta, megviselte és váratlanul érte a kirúgása – amit még furcsábbá tett a Ridikül kimagasló népszerűsége. “Most lett volna az 500. adása a Ridikülnek, amit pedig a hangomon hall, az a mélységes bánat, szomorúság és értetlenség” – fogalmazott 2015 decemberében, a kirúgása után.

A Blikk most megkérdezte az MTVA sajtóosztályát is, ott azonban cáfolták, hogy megkeresték volna Jakupcsek Gabriellát. Gundel Takács Gábor szerződése február 16-ig szól, ennyi ideje van a köztévé illetékeseinek, hogy megfelelő embert találjanak a Maradj talpon! élére. Aki biztosan nem Jakupcsek Gabriella lesz, hiszen ő a Tv2-n látható hamarosan, ahol az Egymás szemében című békítőshow-t vezeti majd.

 

Hasonló hírek

Egy egyedülálló dal és egy feledhetetlen hang. Ki nem volt legalább egyszer elvarázsolva ettől a daltól?

Edit

Gáspár Győzike a TV-ben, és az utcán kérdezi..

Géza

Most már biztos: Ázsiában folytatja Demcsák Zsuzsa

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------