Image default
Média és szórakozás

Jakupcsek Gabriella: Nem ülök be más műsorába!

Mi történt pontosan december 21-én, amikor hirtelen véget ért a Ridikül-korszak, hogyan telt az elmúlt néhány hónap, mit hiányol a magyar televíziózásból, miért nem ülne be más műsorába, mi mindenben szeretné kipróbálni magát, és hogyan tanulja a több lábon állást – Jakupcsek Gabriella ezekről is mesélt D. Tóth Krisztának az Elviszlek magammal legújabb epizódjában.

Jakupcsek Gabriella meglepő kijelentésére senki sem számított!
Jakupcsek Gabriella nem akar mindenáron televíziózni. (Fotó: MTVA)

Edzésről egy új projekttel kapcsolatos tárgyalásra vitte DTK Jakupcsek Gabriellát, akinek az utóbbi években televíziós munkája mellett sem a sportra, sem saját ötletek megvalósítására nem jutott ideje. Ma már tudja, a Ridikülön túl kinyílt a világ – a számtalan pozitív, támogató visszajelzés, a szakmai megkeresések pedig tovább erősítették abban, hogy új útra lépjen.

– Nem a képernyő, a mondandó hiányzik. Az elmúlt három hónapban olyan elképesztő történethalmaz gyűlt össze bennem, és olyan szolidaritást éreztem, amit muszáj lesz feldolgozni és továbbadni.

A műsorvezető DTK-nak részletesen elmesélte, hogyan történt „véletlen kirúgása” az MTVA-tól, és mit gondol a következményekről.

– A bíró mellé fújt… ez történt. Én azt mondom, aki hisz magában, bátor és van egyénisége, saját magára formálja a műsorát, és azt nem lehet átadni – ez nem „second hand”.

Szó esett arról is, hogy kezdetben miért volt nehéz feldolgozni, és megállni szó nélkül, amikor a sajtó összeesküvéselméletet gyártott a történtek köré, valótlan számokkal, adatokkal kiszínezve.

– Ezeket olvasva nem szólhatsz, mert magadnak azt az etikai mércét állítottad, hogy amíg nem látsz tisztán, addig nem szólsz. Legfőképpen nem fogsz visszafelé lökni és köpni.

Jakupcsek Gabriella most a jövőre koncentrál. Megfogadta, hogy csak olyan emberekkel veszi körül magát, akikkel szeret egy levegőt szívni.

– Valamiért én azt kapom, hogy újrakezdjem. A Ridikülnél azt éreztem, hogy igen, ez vagyok én De azon már gondolkodtam, ha annak vége lesz hogyan tovább. Ilyen értelemben az, hogy nyitni kell nem áll távol tőlem. Az, hogy újra kell kezdeni, az igen.

 

forrás: TMC Communication

Hasonló hírek

Nem hiszed el, hol folytathatják Sebestyén Balázsék

Mazsi

Király Viktor magyar dala is bejön az amerikaiaknak

Mazsi

Dallos Bogi – Sírtam, amikor először hallottam magam a rádióban

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------