Image default
Bulvár

Jakupcsek Gabriella meglepő kijelentésére senki sem számított!

A mű­sor­ve­ze­tő­nek konk­rét el­kép­ze­lé­sei van­nak a jö­vő­jé­vel kap­cso­lat­ban, és ha egy fel­adat ezek­nek nem felel meg, akkor nem akar vissza­térni a kép­er­nyőre.

Jakupcsek Gabriella decemberi kirúgása után számtalan pletyka kapott szárnya, miszerint Gabi kerülhet a TV2-höz igazolt Ábel Anita helyére, vagy éppen ő válthatja a Music FM-ből kirúgott Pordán Petrát.

Erre azonban egyelőre nem sok esélyt látni, főleg annak fényében, hogy a műsorvezető nem feltétlenül a rivaldafényben képzeli el életét.Sőt, konkrét tervei vannak jövőbeli munkájával kapcsolatban – írta meg a Blikk.

Egy lényeges dolog van: olyan legyen, amihez én kellek. Nem kell mindenáron televíziózni, ezt egyébként már öt-hat éve így gondolom. Akkor kell, amikor feladat van. Olyan legyen, ami megosztó, amire odafigyelnek, amiben feladat van. Legyen újszerű.

“Konkrétan elképzeltem, mit szeretnék. Nagyjából el tudom mondani, hogy mik azok a formátumok, izgalmas karakterek, mi az a tudás, ami bennem megvan, amik pont az én korombeli nőknek állnak jól” – magyarázta az ötvenhárom éves műsorvezető, aki korára hivatkozva sem vállalna el egy hozzá nem illő megkeresést.

Jakupcsek Gabriella meglepő kijelentésére senki sem számított!
Jakupcsek Gabriella nem akar mindenáron televíziózni. (Fotó: MTVA)

Egy csinos nőre nagyon könnyen rá lehet akasztani ilyen műsorokat, de ezekből kiöregedtem. Ma már karakteres vagyok, és simán mondhatom bizonyos feladatokra, hogy elmúlt, oda jöjjenek csak a fiatalok.

“Nem rohanok most sehova, van időm. Meg fogom várni, hogy ott legyen a helyem, ahol kell, vagy legalább kísérletezzek. Szeretném megengedni magamnak, hogy feladatokat keressek. Aki 25 éve folyamatosan dolgozik, az nem fog otthon ülni és nem csinálni semmit” – fejtette ki véleményét Jakupcsek, aki nem szégyell a nála fiatalabbaktól tanulni. Jelenleg ugyanis start-upokkal is foglalkozik.

Most, hogy van időm, nálam sokkal fiatalabb és lendületesebb emberektől próbálom megtanulni, ami kimaradt az elmúlt három évben. Érdekel a média korszerű változata, milyenek azok a női karakterek, akikre a világ figyel.

“Ez nem feltétlenül a saját korosztályom érdeklődési köre. Én 53 éves vagyok, de nem az 53 évesek életét élem. Jövök, megyek, utazom, élem a harmincasok életét, talán azért, mert ott van a kicsi gyerekem” – fejtegette a Ridikül egykori háziasszonya, majd hozzátette, vendégként szívesen visszatérne a köztévé képernyőjére.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Shane Tusup interjúja: Katinka kiöntötte a szívét, most itt vannak volt férjének válaszai

Géza

Érik a botrány! Megdöbbentő kijelentést tett Zámbó Jimmy fia.

Géza

Itt a nagy bejelentés! Végleg elhagyja a palotát Meghan és Harry

Mazsi