Főoldal » Jakupcsek Gabi kirúgása csak félreértés lehet
Bulvár

Jakupcsek Gabi kirúgása csak félreértés lehet

Sokan re­mény­ked­nek, hogy Ja­kup­csek Gab­ri­ella csak té­ve­dés­ből kapta meg a fel­mon­dás­ról szóló le­ve­let. Ami név sze­rint nem is neki szólt, hanem egy cso­por­tos lét­szám­le­épí­tés­ről…

Jakupcsek természetesen nagyon kiakadt a helyzeten.

“A papíromon csoportos leépítésről volt szó. Szó nincs arról, hogy csak én, százhúsz ember leépítéséről. Nem volt komment, nem volt indoklás. Egyebet nem tudok mondani, csak kapkodom a fejem.

A Ridikül és a Szeretlek, Magyarország! is nézettségi csúcsot döntött a csatornánál. Huszonhat adást csináltam meg havonta a fizetésemért, ennél többet, ennél sikeresebben képtelenség dolgozni.

Tanácstalan vagyok. Beültem egy taxiba és hazajöttem. Azóta ülök zavartan, és nem értem, hogy mi történt. Próbálom a gyerekeimnek elmagyarázni azt, amit magam sem értek. Ebben nincs rutinom, csak abban, hogy hogyan kell műsort készíteni.

Nem tudom, miről szól ez a történet, a munkámról biztosan nem. Ennél többet nem akarok mondani, nem is nyilatkozhatok az ügyről, nem is tudnék.

Ezt kaptam a Jézuskától!”

Jakupcsek Gabi kirúgása csak félreértés lehet 1

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Döbbenetes rejtélyre derült fény: ez történt a pisztollyal, ami kioltotta Jimmy életét! Oszd meg!

Géza

„Tiszta fejjel akarom végigcsinálni” – Lajcsi egy újabb rosszullétet kockáztatva, nyugtató nélkül megy be a mai tárgyalásra

Géza

Őszinte vallomás: komoly családi viszályról tálalt ki Berki Krisztián

Mazsi