Hirmagazin.eu
Bulvár

Jakab Pétert látták a kabinetfőnökével, most cikk jelent meg az állítólagos kapcsolatukról – A politikus perel

Döbbenetes állítások jelentek meg az egyik napilapban Jakab Péterről. A cikk azt sugallja, hogy a Jobbik elnöke már nem a családjával él, hanem élettársa van.

Jakab Péterről az elmúlt hetekben már megjelent, hogy olyan lakást béreltet magának Budapesten az Országgyűlés Hivatalával, amelyben nem is lakik, hanem valaki más él benne. Jakab ezt akkor a Blikknek cáfolta.

Most a Bors egy újabb lakásról ír, ahol le is fotózták Jakab Pétert, ráadásul egy hölggyel, aki nem a felesége. A lap azt állítja, a fekete hajú nő, aki Jakab felségénél fiatalabb, nem más, mint a Jobbik elnökének élettársa. Azt írják, a politikus és a nő a hétvégéket gyakran töltik együtt, kézen fogva szoktak sétálni, bár a kapcsolatukat igyekeznek titkolni.

A történet furcsasága, hogy eddig szó sem volt arról, hogy Jakab Péternek családi gondjai lennének. A cikkből pedig valójában nem derül ki, ki ez a nő, illetve milyen kapcsolatban van a politikussal. Jakab nemrég, mikor családja lakhatásáról szóltak a cikkek, azt írta a Facebookon, hogy sógora, annak édesanyja és Jakab nővére is Kelenföldön laknak, hitelből vásárolt panellakásokban.

A róla megjelent cikkel kapcsolatban kérdeztük Jakab Pétert, aki kora reggel – egy rádiós interjúra készülve – egyelőre csak annyit mondott, nem látta még az ominózus cikket, de azt ígérte, hamarosan írásban válaszol majd kérdéseinkre. A cikk kapcsán hozzátette: „Van fantáziájuk”.

Jakab Péter ezt követően a Facebook-oldalán osztott meg egy bejegyzést, amelyben cáfolja az állításokat, illetve azt is elárulja, ki az a nő, akivel gyakran együtt látni:

„Múlt héten leírták, hogy másnak adom ki a lakásomat, amit az Országgyűlés Hivatala bérel nekem. Perelek.

Aztán leírták, hogy ingatlanbirodalmam van, mert a rokonaim lakásban laknak, és nem az utcán. Perelek.

Ma leírják, hogy élettársam van, mert együtt jövök ki meg be egy lakásból egy nővel. A hölgy a kabinetfőnököm, akivel baráti a viszonyom, hisz 2016 óta együtt dolgozunk, a lakásban pedig nem azt csináljuk, amit Borkai, hanem azt, amit a feladataim megkívánnak. Dolgozunk, emberekkel találkozunk, megbeszéléseket folytatunk akár olyanokkal is, akik tartva a rezsimtől, nem szívesen találkoznak velem nyilvános helyen. Hiába, ilyen országban élünk. Ahol az emberek nem mernek politikussal nyilvánosan találkozni, mert attól tartanak, hogy megfigyelik őket. És tényleg. Perelek. Megint.”

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Hasonló hírek

Lajcsi ledöbbent: a tudta nélkül jegyezték el a lányát?

Mazsi

Purhab vagy hajhab nem mindegy!

info

Megtörte a csendet Gaál Noémi! Képtelen feleszmélni a gyászból!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------