Hirmagazin.eu
Főoldal » Jakab Péter tolvajok fejedelmének és maffiózónak nevezte Orbán Viktor Miniszterelnökünket.. (parlamenti vita) – videó
Belföldi hírek

Jakab Péter tolvajok fejedelmének és maffiózónak nevezte Orbán Viktor Miniszterelnökünket.. (parlamenti vita) – videó

Az európai uniós költségvetés magyar megvétózásáról, a járványról és a brüsszeli politikáról is szó volt hétfőn napirend előtt az Országgyűlésben.

A miniszterelnököt és a vétót minősíthetetlen stílusban kritizáló Jakabot Orbán Balázs tette helyre, majd a vakcinával kapcsolatban Hollik István leszögezte, hogy az oltóanyag beszerzése nem politikai, hanem egészségügyi kérdés és egyúttal bírálta a baloldalt, mely álhírterjesztéssel próbál hisztériát kelteni.

A magyar baloldal például nem a magyar szakemberekre, hanem az uniós gyógyszerhatóságra bízná az oltóanyag vizsgálatát.

Halász János pedig az Európai Bizottság legújabb migrációs akcióterve kapcsán arról beszélt, hogy miközben az uniós tagállamokban élők a járvány legyőzésére koncentrálnak, Brüsszelben a Soros-tervet élesítik.

Jakab Péter (Jobbik) a tőle megszokott alpári stílusban beszélt a miniszterelnökről.

 

Az ellenzéki politikus szerint a magyar vétóval Orbán Viktor világossá tette az álláspontját, bármikor kész Magyarországot kivezetni az unióból.

Jakab Péter ismét kocsmai stílusban hőzöngött. Fotó: MTI

Jakab Péter a vétó miatt önzéssel vádolta a miniszterelnököt, illetve a tolvajok fejedelmének és maffiózónak nevezte.

ORBÁN BALÁZS HELYRETETTE JAKABOT

Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára azon a véleményen volt, hogy a jobbikos frakcióvezető nem érti az EU működését. Kifejtette: az uniós csatlakozással Magyarország megállapodást kötött, amelynek értelmében kinyitotta a munkaerőpiacát, vállalva ezzel azt, hogy a nyugati tőke beáramlik és ez nehéz helyzetbe hozza a gazdaságot, de ezért kompenzáció jár: az uniós források lehívásának lehetősége.

Orbán Balázs kiosztotta Jakab Pétert. Fotó: MTI

NEM ADOMÁNY, HANEM JOGOSULTSÁG

Hangsúlyozta, az uniós források nem adománynak számítanak, ezek jogosultságok, ezért egyetlen stratégiai célt kell teljesíteni: fel kell zárkózni a nyugat-európai életszínvonalhoz. Elmondta, a forrásokat politikai zsarolásra akarják felhasználni, mivel a magyar kormány olyan politikát folytat, amely nem felel meg a brüsszeli politikusoknak, a Soros-hálózatnak.

Ezért a magyar kormánynak kötelessége ellent mondani

– hangoztatta.

A BALOLDAL GÁTOLJA A VÉDEKEZÉST

Hollik István (KDNP) azt kifogásolta, hogy ahogy a koronavírus-járvány első hullámában, úgy a másodikban is, a magyar baloldal most sem a vírus, hanem a kormány, a Fidesz-KDNP ellen harcol, gátolva ezzel a védekezést.

Hollik István ismét lemondásra szólította fel a kamuvideós Korózs Lajost, a népjóléti bizottság elnökét. Fotó: MTI

Nem telik el úgy nap, hogy ne terjesztenének valamilyen hazugságot

– vélekedett, majd ismét lemondásra szólította fel a szocialista Korózs Lajost, az Országgyűlés népjóléti bizottságának elnökét a járvány első hulláma alatt készült kamuvideója miatt. Szerinte a baloldal a vakcina kapcsán is folytatja a hisztériakeltést, azt folyamatosan ideológiai kérdéssé akarják tenni. Rögzítette:

a vakcina nem politikai, hanem egészségügyi kérdés, a magyar érdek pedig az, hogy minden használható vakcinát beszerezzen az ország.

A BALOLDAL SEMMIBEN NEM BÍZIK, AMI MAGYAR

Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára közölte, a magyar ellenzék semmiben nem bízik, ami magyar. Példaként említette, a baloldali politikusok szerint nincs szükség arra, hogy a magyar szakemberek megvizsgálják az oltóanyagokat, helyette bízzunk meg az uniós gyógyszerhatóság döntésében.

Rétvári Bence szerint a magyar ellenzék semmiben nem bízik, ami magyar. Fotó: MTI

Közölte, a baloldal a hitelfelvételről is azt mondta, hogy várjuk meg az uniós közös hitelfelvételt, Magyarország önállóan ne vegyen fel hitelt. Ez hordozza annak kockázatát, hogy egyik ország a másik helyet fizeti vissza a hitelt – mondta. Elképesztőnek nevezte, hogyan tudják a baloldalon a járvány elleni védekezés minden szereplőjét támadni, holott támogatásra lenne szükség.

BRÜSSZELBEN A SOROS-TERVET ÉLESÍTIK

Halász János (Fidesz) közölte, miközben az uniós országok és a tagállamokban élő emberek a járvány legyőzésére koncentrálnak, Brüsszelben a Soros-terv élesítésén dolgoznak. Hozzátette: az Európai Bizottság legújabb migrációs akcióterve ugyanis ennek a tervnek a végrehajtása.

Halász János hangsúlyozta, hogy Brüsszelben a Soros-terv élesítésén dolgoznak. Fotó: MTI

A brüsszeli bürokraták továbbra is támogatják és ösztönzik a bevándorlást

– hangoztatta. Szerinte ki is mondták, hogy bevándorlókontinenssé akarják tenni Európáta balliberális bevándorláspárti erők pedig vegyes lakosságú, nyílt társadalmat akarnak, ezzel szavazóbázist építve maguknak. Elmondta, Brüsszel nyíltan üzenget azoknak az országoknak, amelyek ennek a tervnek az útjában állnak, a zsarolás része az uniós pénzek politikai feltételhez kötése is.

A bevándorlást elutasító magyar emberek a Soros-terv útjában állnak

— tette hozzá. Véleménye szerint, ha Magyarországon a Gyurcsányék vezette baloldal kerülne hatalomra, akkor az országból nagyon gyorsan bevándorlóországot csinálnának. Elmondta, a magyarok továbbra is csak a Fideszre és a KDNP-re számíthatnak a Soros-hálózat támadásaival szemben.

ÉLETVESZÉLYT JELENT A BEVÁNDORLÁS A TERRORTÁMADÁSOK MIATT

Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért is felelős államtitkára szerint a migráció ügyében 2015-höz képest semmit sem javult a helyzet, életveszélyt jelent a bevándorlás a terrortámadások miatt. Felháborítónak nevezte az új brüsszeli bevándorláspárti migrációs stratégiát. A dokumentumot úgy foglalta össze: irányítani akarják a tagállami döntéseket a migrációval kapcsolatban, ez pedig birodalmi törekvés, a nyitott társadalmat támogatják, valamint Brüsszel továbbra is megszervezni és nem megállítani akarja a migrációt. Szerinte a stratégia arról is szól, hogy lakást és munkát is akarnak adni a bevándorlóknak, valamint a politikai döntéshozatalt is át akarják adni nekik.

Magyarország soha nem lesz bevándorlóország

— jelentette ki Menczer Tamás.

Forrás: MTI; Kiemelt kép: MTI/Koszticsák Szilárd

a PS nyomán

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Világrekorder lett a 87 éves magyar sakknagymester

Edit

A klímakutató szerint egymilliárd ember szavára figyelniük kell a politikusoknak

info

Fidesz: A Buda-Cash-botrányhoz MSZP-s törvénymódosítások kellettek

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!