Hirmagazin.eu
Főoldal » Jakab Péter megmondta, mi lenne, ha meleg lenne a gyereke – videó
Belföldi hírek

Jakab Péter megmondta, mi lenne, ha meleg lenne a gyereke – videó

Osváth Zsolt az ellenzéki előválasztás minszterelnök-jelöltjei közül többet is meglátogatott. Ezúttal Jakab Péter, a Jobbik elnök-frakcióvezetője volt a soron, a ZSHOWTime házigazdája pedig ezúttal is oldott hangulatban beszélgetett egy politikussal.

Molnár Enikő, Jakab Péter kabinetvezetője és maga a politikus vezette körbe a műsorvezető/youtubert a Jobbik pártközpontjában, majd előkerült többek között az a piros lap is, amit Jakab rendszeresen felmutat a kormánypárti képviselőknek a Parlamentben.

– Azt hittem, idejövök és mindenütt Nagy-Magyarország lesz, erre rózsaszínű falak, türkizkék ablakkeretekkel. Jó, a falak ilyen barackszínűek inkább, de ti tényleg elnéppártosodtatok, baszki. Tele voltam előítéletekkel és egy-két birodalmi sasra számítottam, de semmi extra, komolyan, mint egy gyerekmegőrző – viccelődött Zsolti.

Mindenki ezt olvassa most!

Kiderült, hogy Jakab egy nagyjából 10 fős stábbal járja az országot, és bár Zsolti azt hitte, hogy a politikus viperát, sokkolót és gázspray-t is visz magával, de az állandó kellékek inkább különböző kampánytárgyak formájában merülnek ki. Aztán, miközben épp Szentes felé tartottak, a politikus elárulta, hogy őt teljesen hidegen hagyják a tűzijátékok, így az augusztus 20-i sem vonzotta, valamint a gyerekeit sem érdekelte. A műsorvezető azon felvetésére, hogy milyen a viszonyuk Vona Gáborral, Jakab elárulta, szerinte a Jobbik egykori elnökének megvolt a lehetősége, hogy bizonyítson, de nem élt vele.

Felmerült Márki-Zay Péter neve is, mint egy olyan miniszterelnök-jelölté, aki mögé beállhat… Jakab eleinte nem is tervezte, hogy megméretteti magát, ám miután megtudta Márki-Zay szerinte több helyen is végletes programját, úgy döntött, muszáj elvállalnia.

Jakab Péter a ZSHOWTime nézőinek néhány kérdésére is válaszolt. A melegellenesnek titulált új gyermekvédelmi törvény Jobbik részéről történő elfogadásáról azt mondta, a pedofilokra vonatkozó szigorú szabályozásra mondtak igent, és a törvény homofób passzusait szerintük korrigálni kell majd. Jakab elmondtam ő sem találkozott még olyan iskolával, óvodával, ahol a homoszexualitást népszerűsítették volna.

Mindenki ezt olvassa most!

Arra a kérdésre, mite tenne, ha a gyereke később azzal állna elé, hogy meleg, ezt felelte:

A gyermekeimet minden körülmények között, feltétel nélkül szeretem. Ha azt mondják, ők így éreznek, akkor azt el fogom fogadni, ahogy mindenki másnál is elfogadom, mert a szexualitás alapvetően magánügy.

A teljes videóból további részletek derülnek ki a politikusról. Az EgyBuszban aktuális részét itt nézheti meg:

Hasonló hírek

Új szolgálati motorkerékpárok (A cikk videót tartalmaz)

Géza

Áder: A hit Istennek ajándéka

Géza

Robbanás fenyegeti Európát – írta Orbán Viktor a FAZ vendégkommentárjában

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!