Hirmagazin.eu
Főoldal » Jakab Péter: .. Ezért számos olyan körzet lesz, ahol egyáltalán nem fogunk elindulni, mert tudjuk, hogy ott más pártok jelöltjei vagy épp civilek tudják legyőzni a Fideszt…
Belföldi hírek

Jakab Péter: .. Ezért számos olyan körzet lesz, ahol egyáltalán nem fogunk elindulni, mert tudjuk, hogy ott más pártok jelöltjei vagy épp civilek tudják legyőzni a Fideszt…

Jakab Péter: „A magyar emberek döntöttek”..

Aki válaszol: Jakab Péter, a Jobbik elnöke /Fotó: MTI-Komka Péter

Aki válaszol: Jakab Péter, a Jobbik elnöke /Fotó: MTI-Komka Péter

Nem minden választókerületben indítanak jelöltet. Miért?

– A magyar emberek döntöttek, ők világosan kinyilvánították, hogy azt szeretnék, hogy az ellenzéki pártok fogjanak össze és működjelnek együtt. Az ellenzéki összefogás a mi felfogásunk szerint arról szól, hogy csak ott indítunk jelöltet, ahol meggyőződésünk, hogy a jobbikos jelölt a legalkalmasabb a Fidesz legyőzésére.

Ezért számos olyan körzet lesz, ahol egyáltalán nem fogunk elindulni, mert tudjuk, hogy ott más pártok jelöltjei vagy épp civilek tudják legyőzni a Fideszt.

Mi alapján választják ki az előválasztásra a jobbikos jelölteket?

– Ha három szóban kellene összefoglalnom, akkor azt mondanám: alkalmasság, hitelesség, beágyazódottság. Nyilvánvalóan a rátermettség az első és legfontosabb szempont, olyan jelölteket indítunk ugyanis az előválasztáson, akik helyben már bizonyítottak, így nem csupán a kormányváltás tekintetében eltökélt ellenzéki szavazókat tudják megszólítani, hanem a bizonytalanokat is.

Kedveld és ajánld a Hirmagazin.eu Online Médiát

Reményeik szerint hány választókerületben lesz jobbikos képviselőjelölt?

– A Jobbiknak a legnehezebb csatamezőkön kell megküzdenie, ott, ahol a kormánypárt jelenleg is erős. Annak a tudatában vállaljuk a megméretést, hogy tudjuk, ezek nélkül a választókerületek nélkül nincs kormányváltás, reméljük, sok helyen sikerül.

blikk

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Nógrádi: Már megvan a migránsok új útvonala

Edit

Kihúzták a nyerőszámokat: 5-ös lottó, Joker, Luxor

Géza

KIEMELT HÍR: Komoly nehézség jön idén, mindenkit érint!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!