Image default
Bulvár Média és szórakozás

Jackson lánya felháborodott! Azonnal letiltatta a botrányfilmet!

Paris Jackson panasza miatt nem sugározza a Sky tévécsatorna a Michael Jacksonról szóló tévésorozat-epizódot – számolt be róla a BBC News.

Jackson lánya felháborodott! Azonnal letiltatta a botrányfilmet!

Paris Jackson csütörtökön kijelentette, hogy “mélységesen megbántotta” az, ahogy apját ábrázolták a filmben. A félórás epizód a Sky Arts Urban Myths sorozatában ment volna adásba. A csatorna azonban pénteken közölte, hogy nem vetítik le. Hangsúlyozták, hogy “nem volt szándékukban bárkit is megbántani” a műsorral, mindössze egy állítólag megtörtént epizódot akartak feleleveníteni Jackson életéből.

A Sky hozzáfűzte, hogy a Jackson szerepét eljátszó Joseph Fiennes is egyetért a döntéssel.  A film azt mesélte volna el, hogyan utazott Jackson New Yorkból Los Angelesbe Elizabeth Taylor és Marlon Brando társaságában a metropoliszt ért szeptember 11-i terrortámadás után.

Jackson lánya felháborodott! Azonnal letiltatta a botrányfilmet!

Jackson lánya az epizódot beharangozó videó megtekintése után, csütörtökön egy Twitter-üzenetben közölte: “hányingere lett” attól, ahogy apját ábrázolják. Mint írta, felháborította “a nyilvánvaló inzultus, amely nem csak néhai apja, hanem keresztanyja, Elizabeth Taylor ellen is irányult”.

“Hol marad a tisztelet?” – tette fel a kérdést Paris Jackson hangsúlyozva, hogy apja és Taylor is egész életükben keményen dolgoztak, hogy maradandót alkossanak. “Szégyenteljes ábrázolás” – bírálta a műsort a sztár lánya.

Jackson lánya felháborodott! Azonnal letiltatta a botrányfilmet!Több mint 20 ezren írták alá a petíciót, amely a félórás műsor bojkottjára szólított fel. Az indítvány különösen azt kifogásolta, hogy Jacksont nem fekete színész, hanem Fiennes alakította. “Könnyű belátni, hogy a történetből meggyőző film születhetett volna – azt azonban nehéz megérteni, hogy miért választották a Szerelmes Shakespeare színészét a világ egyik legnagyobb fekete zenészének szerepére” – fogalmaztak a petíció elindítói.

Michael Jackson 2009-ben, 50 éves korában hunyt el.

 

Hasonló hírek

Döbbenetes vallomás: egy vicc miatt verték össze Nagy Ferót a rendőrök

Géza

A férj felbérel egy magánnyomozót. 10 évvel később a családja olyan képet lát, amelytől majdnem megállt a szívük

Edit

Kikészült Cseke Katinka: Ezeket nem teheti meg túlsúlya miatt!

Mazsi