Média és szórakozás

J.K. Rowling már dolgozik a Legendás állatok 3. részén (A cikk videót tartalmaz)

Fél év múlva debütál a mozikban a Legendás állatok – Grindelwald bűntettei című film, de J.K. Rowling, a Harry Potter-regények írója már dolgozik az új sorozat harmadik részén.

A Legendás állatok: Grindelwald bűntettei című filmet november 15-től láthatják a magyar nézők (Forrás: By Executive Office of the President – http://www.whitehouse.gov/photos-and-video/video/jk-rowling-reads-harry-potter-and-sorcerers-stone, Public Domain, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=10076942)

Rowling hivatalos honlapján hozta nyilvánosságra, hogy már gőzerővel dolgozik az ötrészesre tervezett széria harmadik epizódján – számolt be róla az imdb.com mozis adatbázis.

    “Alighogy befejeztem az negyedik Galbraith-regényt, a Lethal White-ot, már írom is a Legendás állatok 3. forgatókönyvét. Aztán egy újabb gyerekkönyvet írok majd. Úgy hat éve foglalkozom ezzel a történettel (ami nem Harry Potter világában és nem a varázslóvilágban játszódik), úgyhogy éppen ideje leírni”

– fogalmazott.

Az írónő arra is kitért, mennyi beleszólása van a Legendás állatok-filmekbe forgatókönyvíróként és producerként. Mint közölte: a Warner Bros. stúdió és David Yates rendező mindig meghallgatják észrevételeit, bár nem feltétlenül az övé az utolsó szó.

“Végső soron a rendező a felelős azért, hogy mit látunk a filmvásznon. Forgatókönyvíróként a legnagyobb hatásom a korábbi stádiumokban van a filmre”

– jegyezte meg.

A Legendás állatok: Grindelwald bűntettei című filmet november 15-től láthatják a magyar nézők. A David Yates rendezésében készült produkció főszerepeit Eddie Redmayne, Johnny Depp, Jude Law, Katherine Waterston és Dan Fogler alakítja.

Forrás: MTI

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Robert De Niro úgy tett, mintha még életében nem látott volna kutyát

Géza

Mi történt? Rács mögött ül az ÉNB egykori sztárja

Géza

Meglepő bölcsességgel vallott Freddie Garami Gábornak

Edit