Image default
Média és szórakozás

J.K. Rowling már dolgozik a Legendás állatok 3. részén (A cikk videót tartalmaz)

Fél év múlva debütál a mozikban a Legendás állatok – Grindelwald bűntettei című film, de J.K. Rowling, a Harry Potter-regények írója már dolgozik az új sorozat harmadik részén.

A Legendás állatok: Grindelwald bűntettei című filmet november 15-től láthatják a magyar nézők (Forrás: By Executive Office of the President – http://www.whitehouse.gov/photos-and-video/video/jk-rowling-reads-harry-potter-and-sorcerers-stone, Public Domain, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=10076942)

Rowling hivatalos honlapján hozta nyilvánosságra, hogy már gőzerővel dolgozik az ötrészesre tervezett széria harmadik epizódján – számolt be róla az imdb.com mozis adatbázis.

    “Alighogy befejeztem az negyedik Galbraith-regényt, a Lethal White-ot, már írom is a Legendás állatok 3. forgatókönyvét. Aztán egy újabb gyerekkönyvet írok majd. Úgy hat éve foglalkozom ezzel a történettel (ami nem Harry Potter világában és nem a varázslóvilágban játszódik), úgyhogy éppen ideje leírni”

– fogalmazott.

Az írónő arra is kitért, mennyi beleszólása van a Legendás állatok-filmekbe forgatókönyvíróként és producerként. Mint közölte: a Warner Bros. stúdió és David Yates rendező mindig meghallgatják észrevételeit, bár nem feltétlenül az övé az utolsó szó.

“Végső soron a rendező a felelős azért, hogy mit látunk a filmvásznon. Forgatókönyvíróként a legnagyobb hatásom a korábbi stádiumokban van a filmre”

– jegyezte meg.

A Legendás állatok: Grindelwald bűntettei című filmet november 15-től láthatják a magyar nézők. A David Yates rendezésében készült produkció főszerepeit Eddie Redmayne, Johnny Depp, Jude Law, Katherine Waterston és Dan Fogler alakítja.

Forrás: MTI

Hasonló hírek

Tim Allen meglepő részletet árult el a Télapu eredeti forgatókönyvéről

Géza

Új magyar családi animációs film a mozikban: Egy kupac kufli (videó)

Géza

Új karácsonyi dallal rukkolt elő a Green Day + VIDEÖ

Edit