Image default
Külföld

Izzó szemű mutáns lény keltett pánikot Kanadában!

Ha­lálra ré­mült az a ta­pasz­talt ha­lász, aki egy hát­bor­zon­gató kül­sejű halat fo­gott ki a ka­na­dai Új-Skó­cia part­ja­i­nál. A ritka pél­dány­nak vi­lá­gító zöld szeme, kard­szerű orra és szár­nyakra em­lé­kez­tető uszo­nyai vol­tak. Nem csoda, hogy az ijedt férfi maga sem tudta, mi­lyen lénnyel áll szem­ben.

Szóhoz sem jutott a rémülettől az a tapasztalt halász, akinek hálójában egy hátborzongató lény landolt a kanadai Új-Skócia partjainál. A The Sun értesülései szerint a mutáns kopoltyúsnak zölden izzó szeme, hegyes, kardszerű orra, tüskés háta és szárnyra hasonlító uszonyai voltak.

Nem csoda, hogy a sokat látott férfinek szinte földbe gyökerezett a lába a rémülettől!

Izzó szemű mutáns lény keltett pánikot Kanadában!

Miután sikerült úrrá lennie meglepettségén, a netezőkhöz fordult segítségért. Abban bízott, talán akad egy szakértő, aki felismeri a ritka példányt. A mutáns lény azonban igencsak megosztotta a közvéleményt.

Egyesek szerint egy a férfi egy különleges ördöghalat fogott ki, ám olyanok is voltak, akik szerint a lény egy földönkívüli civilizáció szülötte. Szerencsére akadtak hihetőbb megfejtések is. Az egyik szerint a hal nem egy másik bolygóról, hanem az óceán mélyéről jött, és egy hosszú orrú kiméra volt.

A sok találgatás után a halász végül úgy döntött, hogy visszadobja furcsa zsákmányát a vízbe. Az állat azonban már sosem tért vissza a mélybe.

“Annak alapján, amiket hallottam, egy különleges mélytengeri hal volt, és valószínűleg nem élte túl az utat a fenékig. Nyugodj békében, halacska!”

– búcsúzkodott szomorúan.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Sokkoló videó a reptéri lövöldözésről

Edit

Megállíthatatlan embertömeg tart Európa felé! Határzárak jöhetnek

Mazsi

Abszolút többséget szerzett a török kormánypárt

info