Hirmagazin.eu
Főoldal » Izzó szemű mutáns lény keltett pánikot Kanadában!
Külföld

Izzó szemű mutáns lény keltett pánikot Kanadában!

Ha­lálra ré­mült az a ta­pasz­talt ha­lász, aki egy hát­bor­zon­gató kül­sejű halat fo­gott ki a ka­na­dai Új-Skó­cia part­ja­i­nál. A ritka pél­dány­nak vi­lá­gító zöld szeme, kard­szerű orra és szár­nyakra em­lé­kez­tető uszo­nyai vol­tak. Nem csoda, hogy az ijedt férfi maga sem tudta, mi­lyen lénnyel áll szem­ben.

Szóhoz sem jutott a rémülettől az a tapasztalt halász, akinek hálójában egy hátborzongató lény landolt a kanadai Új-Skócia partjainál. A The Sun értesülései szerint a mutáns kopoltyúsnak zölden izzó szeme, hegyes, kardszerű orra, tüskés háta és szárnyra hasonlító uszonyai voltak.

Nem csoda, hogy a sokat látott férfinek szinte földbe gyökerezett a lába a rémülettől!

Izzó szemű mutáns lény keltett pánikot Kanadában!

Miután sikerült úrrá lennie meglepettségén, a netezőkhöz fordult segítségért. Abban bízott, talán akad egy szakértő, aki felismeri a ritka példányt. A mutáns lény azonban igencsak megosztotta a közvéleményt.

Egyesek szerint egy a férfi egy különleges ördöghalat fogott ki, ám olyanok is voltak, akik szerint a lény egy földönkívüli civilizáció szülötte. Szerencsére akadtak hihetőbb megfejtések is. Az egyik szerint a hal nem egy másik bolygóról, hanem az óceán mélyéről jött, és egy hosszú orrú kiméra volt.

A sok találgatás után a halász végül úgy döntött, hogy visszadobja furcsa zsákmányát a vízbe. Az állat azonban már sosem tért vissza a mélybe.

“Annak alapján, amiket hallottam, egy különleges mélytengeri hal volt, és valószínűleg nem élte túl az utat a fenékig. Nyugodj békében, halacska!”

– búcsúzkodott szomorúan.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Ugatástól lesz hangos az Ovális iroda: farkaskutyákkal érkezik a Fehér Házba az új elnök

Géza

Ez aztán önfeláldozás: máját adta a dadus a kicsi lánynak

Mazsi

Váratlan lépés. Katonákat vezényeltek a német határra

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!