Hirmagazin.eu
Főoldal » Izrael készen áll titkosszolgálati együttműködésre Szaúd-Arábiával Irán ellen
Külföld

Izrael készen áll titkosszolgálati együttműködésre Szaúd-Arábiával Irán ellen

Izrael eszerint készen áll titkosszolgálati adatok megosztására is az említett országokkal. (إسرائيل: مستعدون لتعاون استخباراتي مع السعودية ضد إيران. في أول مقابلة من نوعها مع وسيلة إعلام سعودية قال رئيس الأركان الإسرائيلي الجنرال غادي إيزنكوت إن بلاده مستعدة لتبادل المعلومات والخبرات مع السعودية وما وصفها بالدول العربية المعتدلة لمواجهة إيران)

Gadi Eizenkot izraeli tábornok nyilatkozata szerint országa készen áll az információcserére és a tapasztalatok megvitatására Szaúd-Arábiával, valamint az általa mérsékeltnek nevezett arab államokkal az Iránnal való konfrontáció végett. Izrael eszerint készen áll titkosszolgálati adatok megosztására is az említett országokkal.
رئيس الأركان الإسرائيلي الجنرال غادي إيزنكوت (Forrás: aljazeera.net)
Eizenkot hangsúlyozta, hogy Izrael és Szaúd-Arábia között teljes összhang van, s nem is volt soha ellenséges viszony, valamint teljes az egyetértés a két ország között Irán ügyét illetően. A tábornok hozzátette, hogy a két ország célja egyértelműen ugynaz, mégpedig az iráni terjeszkedő politika megállítása a térségben.
Eizenkot egy új nemzetközi összefogás lehetőségét Donald Trump elnöksége által is támogatva látja, s hangsúlyozta, hogy szükség van egy átfogó stratégiai terv létrehozására Irán megállítására. Azt viszont tagadja, hogy Izrael bármilyen támadást is tervezne a libanoni Hezbollah ellen, s kifejezte hogy országa tiszteletben tartja a 11 éve a határ két oldalán uralkodó békét.
Forrás: eloben.hu

Hasonló hírek

Jövő héttől alkoholtilalmat vezetnek be Bécsben, az utcai balhék, migránserőszak miatt

Géza

Retteghetnek a német tanárok és diákok

Mazsi

Rendőri brutalitás egy amerikai iskolában! + VIDEÓ!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------