Hirmagazin.eu
Főoldal » Ittas vezetésen érték az Irigy Hónaljmirigyes Kabai Lászlót (Videó)
Zene, filmzene

Ittas vezetésen érték az Irigy Hónaljmirigyes Kabai Lászlót (Videó)

A zenekar dobosát a Margit hídon szondáztatták meg, jogosítványát azonnal elvették. Kabai László megfogadta, marad az alkoholmentes sörnél.

Az Irigy Hónaljmirigy szombati fellépése után ült autóba Kabai László, akit hajnali fél háromkor állítottak meg a rendőrök közúti ellenőrzésre. A dobost megszondáztatták, a pozitív eredményt látva pedig egyből elvették a jogosítványát.

“Két korsó sör a bűnöm, ami jóval a vezetés előtt csúszott le. Fellépésünk volt szombaton, akkor volt az a tikkasztó forróság. A hakni előtt és után is megittam egy sört. Körülbelül hat órával később ültem autóba. Komolyan mondom, nem gondoltam, hogy maradt alkohol a szervezetemben. Már csak a meleg miatt sem. Mindig igényelek sofőrszolgálatot, ha iszom, most eszembe sem jutott, hogy szükségem lenne rá. Tanultam belőle, legközelebb maradok az alkoholmentes italoknál” – igéri a zenész, aki pénzbírságra számíthat a Borsszerint.

“A legnagyobb döbbenetemre a helyszínen vették el a jogsimat. Eljárást indítottak ellenem, most várom a határozatot. A hétköznapok Pesthez kötnek, viszont én a vonzáskörzetében élek, nehéz lesz megoldani a közlekedést” – mondta az Irigy Hónaljmirigy alapító tagja.

Forrás: nlcaffe.hu

Képek és videó: youtube

Hasonló hírek

Elhunyt a legendás magyar énekes – együttese megerősítette

info

A The Biebers dalt írt az Ausztria elleni 2:0-s győzelemről – VIDEÓ

Edit

Elindult az Éneklő Ifjúság Napok

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------