Hirmagazin.eu
Főoldal » Itt vannak Szabó Bálint leletei – Az orvosnak kimondta: elrabolták – Ez áll a papírokon – fotók..
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Itt vannak Szabó Bálint leletei – Az orvosnak kimondta: elrabolták – Ez áll a papírokon – fotók..

Szabó Bálint, az eltűnt, majd megkerült szegedi önkormányzati képviselő, ahogy minapi sajtótájékoztatóján ígérte, megosztotta velünk és a sajtó többi tagjával azokat az orvosi leleteit, amelyek bizonyítják, hogy nem pszichiátrián volt. Teljesen más történt vele: az orvosoknak a makói sürgősségin kimondta: elrabolták.

Mint megírtuk, megkerülése után Szabóról mindenféle hírek kezdtek terjedni. Volt portál, amelyik azt írta, egy pszichiátriáról került elő, Botka László, Szeged polgármestere pedig „gyógykezelésre szoruló” embernek nevezte, aki kárt okoz a városnak. Erre válaszul tartott sajtótájékoztatót Szabó, aki részletesen elmondta, mi történt vele, kivéve azt, hogy pontosan mi történt vele abban a 15 órában, amikor senki nem tudta, hol van. Szabó annyit mondott akkor: nem önszántából került a Makó felé vezető útra, ahol egy szolgálaton kívüli rendőr megtalálta.

Szabó jogi lépéseket tervez a szegedi portál ellen, amely azt állította, pszichiátriára került. Ezért most közzétette leleteit, amit a makói sürgősségin kapott, oda vitte be ugyanis a mentő, amit a rendőr hívott hozzá. Kihűlt állapotban volt, kisebb sérülésekkel, de szellemileg teljesen tiszta állapotban.

Mindenki ezt olvassa most!

„Ma reggel futni indult Szegeden, mikor amegtámadták és elrabolták” – ez szerepel az orvosi iraton, amelyen a tényállást rögzítette az orvos Szabó szavai alapján, és amelyet a képviselő maga küldött el a szerkesztőségünknek. A leletekből kiderül, hogy egyik laborértéke magasabb volt, a CK-érték, amely a lelet szerint fokozott izommunkát jelez. Tetanuszt, infúziót kapott, a vérnyomását rendezték, tiszta volt a tudata, az állapota rendeződött, majd távozott a kórházból.

A leleteket megtekintheti alább:

Galéria

Hasonló hírek

A Rákóczi hídnak ütközött egy hajó – íme az első helyszíni fotók

Mazsi

Közölte a készenléti rendőrség: döbbenet, mit találtak a légi járműben

Mazsi

Halálos baleset Kerekegyháza közelében

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!