Főoldal > Hírek > Szabadidő > Bulvár > Itt vannak a részletek Harry herceg esküvőjéről – A palota minden tervet elárult

Itt vannak a részletek Harry herceg esküvőjéről – A palota minden tervet elárult

Hirdetés

Harry herceg nagy napjának is megadják a módját. A Kensington-palota hivatalos közleményt adott ki Harry herceg és Meghan Markleesküvőjének részleteiről. Magyar idő szerint május 19-én 13 órakor kel majd egybe az ifjú pár, Justin Welby canterbury-i érsek adja őket össze.

Mesés esküvő lesz

Miután kimondta Harry és Meghan az igent a Szent György-kápolnában, a frissen házasodott pár lovashintóba száll, a járművel pedig végigmennek Windsor utcáin, így az alattvalók is láthatják a szerelmeseket, majd ezután a windsori kastélyba térnek vissza.

Ezután a kastély Szent György-termében tartanak fogadást, ahol a párnak gratulálhat majd személyesen is a násznép. Később, az esti órákban Károly herceg egy privát fogadást rendez az ifjú pár és a közeli családtagok és barátok számára.

Megvan, milyen nászajándékot szeretne Harry és Meghan Markle – Nem magukra gondoltak.

Az adományozásra sarkallja a násznépet Harry herceg és Meghan Markle.

Harry herceg és Meghan Markle nagy napját már rengetegen várják, emiatt nap mint nap újabb információk derülnek ki a leendő házaspár esküvőjéről.

Most a királyi családhoz közel álló forrás azt kotyogta ki a Daily Mailnek, hogy milyen nászajándékra vágyik a pár.

Harry herceg bátyjához, Vilmos herceghez hasonlóan nem szeretné, ha az esküvője napján különféle luxusajándékokkal lepné meg őt és kedvesét a násznép.

A drága holmik helyett azt szeretné, ha a jótékonysági munkáját segítenék a vendégek. Így úgy tűnik, a házasulandó herceg menyasszonyával testvére és Katalin hercegnényomdokaiba lép.

Amikor Vilmos herceg házasodni készült Katalinnal még 2011-ben, egy külön esküvői ajándékalapot hoztak létre.

Több mint egymillió font – több mint 348 millió forint – gyűlt össze, ezt az összeget 26 különböző alapítványnak utalták át végül.

Forrás: Femina

Képek: Twitter

 

 

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: