Bulvár

Itt vannak a részletek Harry herceg esküvőjéről – A palota minden tervet elárult

Harry herceg nagy napjának is megadják a módját. A Kensington-palota hivatalos közleményt adott ki Harry herceg és Meghan Markleesküvőjének részleteiről. Magyar idő szerint május 19-én 13 órakor kel majd egybe az ifjú pár, Justin Welby canterbury-i érsek adja őket össze.

Mesés esküvő lesz

Miután kimondta Harry és Meghan az igent a Szent György-kápolnában, a frissen házasodott pár lovashintóba száll, a járművel pedig végigmennek Windsor utcáin, így az alattvalók is láthatják a szerelmeseket, majd ezután a windsori kastélyba térnek vissza.

Ezután a kastély Szent György-termében tartanak fogadást, ahol a párnak gratulálhat majd személyesen is a násznép. Később, az esti órákban Károly herceg egy privát fogadást rendez az ifjú pár és a közeli családtagok és barátok számára.

Megvan, milyen nászajándékot szeretne Harry és Meghan Markle – Nem magukra gondoltak.

Az adományozásra sarkallja a násznépet Harry herceg és Meghan Markle.

Harry herceg és Meghan Markle nagy napját már rengetegen várják, emiatt nap mint nap újabb információk derülnek ki a leendő házaspár esküvőjéről.

Most a királyi családhoz közel álló forrás azt kotyogta ki a Daily Mailnek, hogy milyen nászajándékra vágyik a pár.

Harry herceg bátyjához, Vilmos herceghez hasonlóan nem szeretné, ha az esküvője napján különféle luxusajándékokkal lepné meg őt és kedvesét a násznép.

A drága holmik helyett azt szeretné, ha a jótékonysági munkáját segítenék a vendégek. Így úgy tűnik, a házasulandó herceg menyasszonyával testvére és Katalin hercegnényomdokaiba lép.

Amikor Vilmos herceg házasodni készült Katalinnal még 2011-ben, egy külön esküvői ajándékalapot hoztak létre.

Több mint egymillió font – több mint 348 millió forint – gyűlt össze, ezt az összeget 26 különböző alapítványnak utalták át végül.

Forrás: Femina

Képek: Twitter

 

 

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Több ezren követelik farkast kilövő igazgató távozását!

Mazsi

Újra férjhez megy Szinetár Dóra

info

Hatalmas lépésre szánta el magát a magyar énekes: közeleg a nagy nap

Mazsi