Hirmagazin.eu
Főoldal » Itt lesznek forgalomkorlátozások Budapesten szombaton és vasárnap
Belföldi hírek

Itt lesznek forgalomkorlátozások Budapesten szombaton és vasárnap

forrás: MTI

A főváros több pontján is a közösségi közlekedés menetrendjének változására kell készülni a hétvégén.

 forgalomkorlátozások Budapesten

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteki, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint szombat délben vonulásos demonstrációt tartanak a Mátyás tér-Dankó utca-Magdolna utca-Szűz utca-Baross utca-Rigó utca-József utca-Krúdy Gyula utca-Mikszáth Kálmán tér-Szentkirályi utca-Bródy Sándor utca-Pollack Mihály tér útvonalon, illetve 14 és 15 óra között a Madách tér-Károly körút-Astoria-Rákóczi út-Luther utca-II. János Pál pápa tér útvonalon.

A korábbiaktól eltérően a hétvégén nem lesz vágányzár az 5-ös (szentendrei) HÉV vonalán a Batthyány tér és Békásmegyer között, de az Aquincum megállójának Békásmegyer/Szentendre irányú peronja lezárva marad, a szerelvények itt nem állnak meg.

Szombaton a Sibrik Miklós úti felüljárón aszfaltozási munkákat végeznek, emiatt csak kétszer egy sávon lehet haladni, vasárnap pedig a híd próbaterhelését tartják reggel 5 órától hétfő reggel fél négyig, ezért a hidat teljesen lezárják. A 68-as, a 85-ös, a 98-as, a 151-es, a 202E, a 909-es és a 968-as autóbusz az első járat indulásától módosított útvonalon szállítja az utasokat.

A hétvégén zárva lesz a Margit híd budai hídfőjének Árpád fejedelem útja felé vezető lehajtója a budai fonódó villamoshálózat vágányépítési munkái miatt. Erre az időszakra ideiglenesen kétirányúsítják a Török utcát, ezáltal az autósok a Margit körút-Török utca-Üstökös utca-Margit hídi lehajtó kerülőutat használhatják.

Az Óbuda, illetve Békásmegyer felé közlekedő 9-es, 26-os, 923-as és 934-es busz az autósoknak is javasolt terelőúton közlekedik.

 

Hasonló hírek

Megsemmisítő FEMA táborok Magyarországon?

info

Szijjártó Péter: Óriási lett a “respektünk”

Géza

Fidesz: A kormány szélesebbre tárja az otthonteremtési program kapuit

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------