Bulvár

Itt az ítélet: így döntött az egykori VV-sztár ügyében a bíróság

Budapest — Furcsa ügybe keveredett az egykori ValóVilág-szereplő Csodó Lóránd. A fiatal férfit csoportos garázdaság miatt ítélte el a bíróság, és állítása szerint közmunkára is kötelezték.

VV Lóri egy szórakozóhely előtt verekedett / Fotó: Weber Zsolt

VV Lóri még 2016 áprilisában egy barátjával bulizott az egyik budapesti szórakozóhelyen, s onnan távozva szóváltásba, majd verekedésbe keveredett egy másik társasággal.

– Hajnal kettő körül kijöttünk a helyről, amikor hat másik férfi megtámadott minket, mi pedig megvédtük magunkat. Sajnos nem úsztam meg ép bőrrel, ezért engem bevittek a balesetibe, mert felrepedt a szám, és a kezemet is felszakította az egyikük foga, ezért tetanuszt is kaptam. Ezután átvittek a kőbányai fogdába, ahol másnap délben kihallgattak – emlékezett vissza az estére Lóri, aki ekkor még nem is sejtette, hogy mi vár rá.

– Ezután eltelt több mint fél év, azt vártam, hogy esetleg lesz tárgyalás, de semmi sem történt. Aztán kaptam egy levelet, hogy vádlott vagyok és tárgyalás nélkül elítélnek, jogerősen, fellebbezésnek helye nincs. Nem értem máig. Kétszáznegyven óra közmunkára ítéltek, mert megvédtem magam. Nem volt más megoldás, muszáj volt belekezdenem – állítja Lóri.

Forrás: Blikk

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Amikor Bob Marley találkozik Vidróczki híres nyájával

info

Hatalmas meglepetés érte Jakupcsek Gabriellát

Mazsi

Újabb megrázó történet Diana hercegnőről

Mazsi