Hirmagazin.eu
Főoldal » Itt az elsőfokú ítélet: hamis volt Némedi Mari 100 milliós végrendelete, nem az ő aláírása van rajta
Bulvár

Itt az elsőfokú ítélet: hamis volt Némedi Mari 100 milliós végrendelete, nem az ő aláírása van rajta

Budapest — Több mint 100 milliós vagyont hagyott maga után Némedi Mari (†64). A színésznő végrendelkezett is, mégis szövevényes per indult a hagyatékért.

A 2016. február 11-én elhunyt Némedi a dokumentum szerint szinte mindenét Terry Black (70) örökbe fogadott kislányára, Fannykára (14) hagyta, ám a bíróság első fokon úgy határozott, nem a színésznő aláírása szerepel a végakaraton! Arról, hogy a papíron szereplő kézjegy hamis, írásszakértői vélemény alapján döntöttek a Fővárosi Törvényszéken.

A lassan három éve elhunyt színésznő életében gyakran hangoztatta, hogy Fannykát a saját gyerekeként szereti. Együtt nyaraltak, Mari kényeztette a kislányt, aki imádott vele lenni. Aztán a színésznő hirtelen lett beteg, néhány hét alatt húsz kilót fogyott, majd megoperálták. A most hamisnak nyilvánított testamentum a halála előtt két héttel íródott. Ahogy azt korábban a Blikk is megírta, nemcsak a bankszámláin lévő spórolt pénzét, de több értékes ingatlanját és a Terry Blackkel egykor közös cégét is a gyerekre hagyta azzal a kikötéssel, hogy a kislány apja haszonélvező lehet.

A színésznő öt ingatlant hagyott maga után, a szilasligeti ház volt a kedvence /Fotó: RAS-Archívum

Némedi Mari öt értékes ingatlant hagyott hátra, azt a szilasligeti villát is, amelyben élt, de Fóton is volt egy háza és a fővárosban is volt három lakása, amelyeket bérbe adott. A színésznő rengeteget dolgozott, énekelt Radics Márkkal, lemezt is készítettek, így a fiatal énekesnek is jutott egy egyszobás lakás a végakarat szerint.

– Mari írt egy végrendeletet, ami a szilasligeti házában, az édesanyja urnája alatt volt kétszázezer forinttal. A pénz és a végrendelkezés eltűnt, de a másolata nálam van, pontosabban már a jegyzőnél, mert átadtam neki – nyilatkozta tavaly nyáron a Blikknek a transzvesztita előadóművész, aki Mari egyik barátnőjétől kapta meg az iratot, amely szerint semmit nem hagyott két élő és harmadik, elhunyt testvérének a gyerekeire.

A hozzátartozók megtámadták a számítógépen készült végakaratot, amelyről az igazságügyi írásszakértő – Némedi több hivatalos aláírásmintáját elemezve, illetve a végrendeleten lévővel összevetve – megállapította: „Nem a néhai Némedi Mária a végrendelkező, hanem egy más személy írta.”

Mari nagyon szerette Terry Black nevelt lányát, Fannykát, együtt is nyaraltak /Fotó: Scherer Zsuzsa

A perdöntő szakvélemény alapján a színésznő rokonai javára döntött a bíróság első fokon. Terry Black az ítéletre nem utazott haza Németországból, röviden annyit mondott a Blikknek, fordulatra számít.

– Mari nagyon szerette a lányomat, jól megvagyunk öröklés nélkül is, mert sokat dolgozom még betegen is – mondta. – Bár a vitatott végrendelet szerint Fanny a kedvezményezett, én pedig halálomig haszonélvező, mégis belecsöppentem ebbe a perbe. Több tanút meg se hallgattak, a szakértő pedig nem válaszolt minden, a körülmények tisztázását célzó kérdésre, így szerintem jelentős fordulat várható a jogerős ítéletben.

Némedi Mari és Ihos József

Utolsó szerepéért gázsit sem fogadott el

Némedi Mari szerepelt a Szomszédok és a Linda című sorozatban, valamint több mozifilmben is, s utoljára Ihos Józseffel és a börtönből frissen szabadult Damu Rolanddal dolgozott.

– Panaszkodott a sérvére, a vastagbelére, a gyomrára, járt kivizsgálásokra – mesélte a színésznő halála után Ihos József, aki utoljára forgatott Marival. – Nagyon gyenge volt, kérte, hogy annyi anyagot vegyünk fel, amennyit csak lehet. Már rosszul nézett ki, de pénzt nem fogadott el a szerepléseiért.

Forrás: Blikk

Hasonló hírek

Beyoncé így pózol – Kardashian pedig utánozza

info

Jolie a “legjobb gonosz”

info

Caramel: „Apaként jobban figyelek az egészségemre”

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!