Image default
Bulvár

Itt a vége: Szakított 17 évvel fiatalabb párval a sármos magyar sztár

Az új­évet már biz­tos nem kö­zö­sen kö­szön­tik. A mű­sor­ve­zető egy hi­va­ta­los köz­le­mény­ben erő­sí­tette meg a sza­kí­tás té­nyét.

Több mint nyolc év után véget ért Kárász Róbert és Benedek Róza kapcsolata – számolt be róla a Blikk.

Itt a vége: Szakított 17 évvel fiatalabb párval a sármos magyar sztár
Fotó: Markovics Gábor

A lap úgy tudja, hogy az ATV műsorvezetője és gyönyörű menyasszonya hónapokkal ezelőtt közösen döntött a különválás mellett, ám szűk környezetükön kívül szinte senki sem tudta, hogy egy ideje már egymástól függetlenül élik az életüket.

Kárász először csak megerősítette a szakítás tényét, ám később egy hivatalos közleményt is küldött, hogy mindenképp tiszta vizet öntsön a pohárba.

„Elejét véve mindenféle találgatásnak, félreérthető írásoknak, megjegyzéseknek, szeretnénk veletek tudatni, hogy több mint 8 évig tartó kapcsolatunk a végéhez ért. Róza és én külön úton folytatjuk életünket. Mindenkinek köszönjük a szeretetét, kedvességét, akik mellettünk és velünk voltak az elmúlt években. Rengeteg csodálatos élményben és emlékben volt részünk, sok embert megszerettünk, amelyeket és akiket méltó módon szeretnénk megőrizni és megtartani. Éppen ezért arra szeretnénk kérni mindenkit, így a sajtó képviselőit is, hogy a találgatások mellőzésével tartsák tiszteletben döntésünket és kérésünket. Ennél többet nem szeretnénk mondani és nyilatkozni különválásunkról” – írta.

Forrás: Ripost

Fotó: Markovics Gábor

Hasonló hírek

Gyerekek, akik megszólalásig hasonlítanak babájukra

info

Óriási fordulat a bajba jutott magyar színésznő ügyében: megmenekülhet Szalay Kriszta háza

Mazsi

Elég volt: Madonna lecsukatná a volt férjét

Edit