Főoldal » Itt a szeptemberi telihold: ezért hallgass most a belső hangodra
Ezotéria: álomfejtés, jövendölés, gyógyítások

Itt a szeptemberi telihold: ezért hallgass most a belső hangodra

Itt az ősz, engedd el a múltat te is, mint ahogy a levelek elengedik az ágakat, ebben segít a szeptemberi telihold. Érzékeny, intuitív időszak veszi kezdetét.

Megszokhattad, hogy a telihold napján elkezdődik az elengedés időszaka, ami szeptember 6-án a Halak jegyében indul. Fókuszálj az egyensúlyra, mert igen intuitív és érzékeny napok elé nézhetsz.Vizsgáld meg, mely életterületen kompenzálsz, hol vállalsz magadra többet úgy, hogy önmagadat adod fel érte. Tedd fel a kérdést, miben vagy magadhoz szigorú, mivel kapcsolatban vagy túl kritikus. Hol érzed magad áldozatnak? Merre menj? Figyelj a sugallatokra!

Fókuszálj magadra, engedj el minden negatív gondolatot, ami a saját önbecsülésedet gátolja. Vedd észre, ha olyan mondat jön ki a szádon, ami arra vonatkozik, hogy nem vagy elég jó. Ha a külsőddel vagy a belső tulajdonságaiddal nem vagy elégedett, ezt mind tedd le. Erősítsd azt, amit szeretsz magadban, és ha valaki dicsér, fogadd el. A szeptember hónap ebben támogatni fog. Változást hoz az otthonodban, magabiztossá tesz, de előtte meg kell vizsgálnod, mi akadályoz vágyaid elérésében.

Itt a szeptemberi telihold ezért hallgass most a belső hangodra 1

Anyaság kérdésében keresd az egyensúlyt, ne áldozd fel magad, ne tegyél meg mindent a gyermekedért úgy, hogy közben feladod mindazt, aki te vagy, hiszen akkor őt is akadályozod a haladásban. Ne akarj megoldani helyette mindent. A legtöbb, amit adhatsz neki, a figyelmed és a szereteted. Az iskolakezdés időszaka erre a feladatra igen jó gyakorlópálya, ne te kösd be a füzeteit, inkább csak légy mellette, ha kéri a segítséged. Ezek az apró feladatok fejlesztik őt és téged is.

Itt a szeptemberi telihold ezért hallgass most a belső hangodra 2

Párkapcsolatban pedig ne idealizáld a kedvesed, engedd el a régi mintákat, ne akard beletuszkolni a másikat azokba a tulajdonsághalmazokba, melyek régi elvárásaidból fakadnak.

Ha párválasztás előtt állsz, engedd be azt a személyt, aki érkezik, de ehhez a régit bizony el kell engedned. Ne vidd bele az új kapcsolatba a régi viszony mintáit.

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Minden csillagjegyet egy szellem kísér végig életében, a tied melyik? Meg fogsz döbbenni, ha elolvasod!

Mazsi

Mikor talál rád az igazi? Szingli horoszkóp, ami talán segíteni fog…

Mazsi

Válassz egy virágot: mindent megtudhatsz a személyiségedről, amiről eddig fogalmad sem volt

Mazsi