Hirmagazin.eu
Főoldal » Itt a nagy bejelentés! Végleg elhagyja a palotát Meghan és Harry
Bulvár

Itt a nagy bejelentés! Végleg elhagyja a palotát Meghan és Harry

Vége, nem bírják tovább!

Folyamatosan gyűlik a feszültség, úgy tűnik, a látszólagos béke nem tartott sokáig, Vilmos és Harry hercegék között. A Daily Mail úgy értesült a királyi család sajtósától, hogy külön költözik a két testvér, Vilmos és öccse, Harry – írja a femcafe.hu.

A tónörökösök hiába állnak kifejezetten jó kapcsolatban egymással, úgy tűnik, hogy képtelenek megbirkózni azzal, hogy egyre népesedő családjaikban folyamatosan gyűlik a feszültség. Harry és Meghan nem akarnak tovább alkalmazkodni, így a költözés mellett döntöttek.

Azt, hogy mindez nem csak kósza fellángolás, mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy Vilmos herceg öccse költözéséről nagyapjával, Fülöp herceggel is értekezett.

Az edinburgh-i herceg azt tanácsolta unokáinak, hogy első sorban anyagilag függetlenedjenek egymástól, így legelsőként a két testvér személyzete válik ketté. Harry és Meghan csapata a Buckingham-palotába helyezi át a székhelyét, míg Vilmos és Katalin gyermekeikkel és szakmai stábjukkal továbbra is a Kensington-palotában maradnak.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

FOTÓ: NORTHFOTO

 

Hasonló hírek

Megismered? Kiderült, mit csinál most az egyik legszebb hangú bemondónő

Mazsi

Nem válhat valóra a Séfek Séfének nagy álma

Mazsi

Vilmos herceg felfordulást okozott az iskolában

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!