Image default
Bulvár

Itt a nagy bejelentés! Végleg elhagyja a palotát Meghan és Harry

Vége, nem bírják tovább!

Folyamatosan gyűlik a feszültség, úgy tűnik, a látszólagos béke nem tartott sokáig, Vilmos és Harry hercegék között. A Daily Mail úgy értesült a királyi család sajtósától, hogy külön költözik a két testvér, Vilmos és öccse, Harry – írja a femcafe.hu.

A tónörökösök hiába állnak kifejezetten jó kapcsolatban egymással, úgy tűnik, hogy képtelenek megbirkózni azzal, hogy egyre népesedő családjaikban folyamatosan gyűlik a feszültség. Harry és Meghan nem akarnak tovább alkalmazkodni, így a költözés mellett döntöttek.

Azt, hogy mindez nem csak kósza fellángolás, mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy Vilmos herceg öccse költözéséről nagyapjával, Fülöp herceggel is értekezett.

Az edinburgh-i herceg azt tanácsolta unokáinak, hogy első sorban anyagilag függetlenedjenek egymástól, így legelsőként a két testvér személyzete válik ketté. Harry és Meghan csapata a Buckingham-palotába helyezi át a székhelyét, míg Vilmos és Katalin gyermekeikkel és szakmai stábjukkal továbbra is a Kensington-palotában maradnak.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

FOTÓ: NORTHFOTO

 

Hasonló hírek

Andy Vajna megszólalt magánéletéről: Nagyon szeretjük egymást Timivel

Mazsi

Sophie Marceau-t meggyötörte a gyász – sírva búcsúzott gyermeke apjától

Edit

Sokkoló hangfelvétel: ez szólt a magyar sztáranya férjének mobiljából

Mazsi