Hirmagazin.eu
Főoldal » Itt a megoldás! Így semmisítik meg az Iszlám Államot a világhatalmak!
Külföld

Itt a megoldás! Így semmisítik meg az Iszlám Államot a világhatalmak!

A világ hét leg­fej­let­tebb or­szá­gát tö­mö­rítő G7-cso­port pénz­ügy­mi­nisz­te­rei és jegy­bank­el­nö­kei meg­ál­la­pod­tak abban két­na­pos, Ja­pán­ban meg­ren­de­zett csúcs­ta­lál­ko­zó­ju­kon, hogy meg­erő­sí­tik a ter­ro­riz­mus fi­nan­szí­ro­zása el­leni glo­bá­lis küz­del­met.

Az erről szóló akciótervet a csúcstalálkozó végén, szombaton hozták nyilvánosságra.

“Egy műveleti szakaszban vagyunk. Hatékony eszközöket fogunk bevetni a terrorizmus finanszírozása ellen, ez nélkülözhetetlen” – jelentette ki Michel Sapin francia pénzügyminiszter az AFP hírügynökségnek adott interjújában.

“Ez mindenekelőtt a pénzügyi információknak a hírszerző ügynökségek közötti kiterjedtebb megosztását jelenti, különösen a nagy pénzmozgások esetében, amelyeket például az Iszlám Állam nevű dzsihadista szervezet végez Irakban és Szíriában. Az akcióterv értelmében a G7-csoport támaszkodni fog a szakértő nemzetközi szervezeteknek a fejlődési lehetőségek azonosítása, elemzése és értékelése terén végzett munkájára, és javaslatokat tesz nekik az esetleges gyenge pontok megerősítésére” – mondta.

Itt a megoldás! Így semmisítik meg az Iszlám Államot a világhatalmak!

A G7-országok ezenkívül elemzik a jelenleg használatos megelőző intézkedéseket, szorosabban együttműködnek a pénzügyi szankciók kivetésében – mint például egyes bankszámlák befagyasztása -, és megerősítik a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet mellett működő Pénzmosás Elleni Pénzügyi Munkacsoportot a hibák felfedése érdekében.

Küzdeni kell az anonimitás ellen: a névtelen feltöltőkártyák és az olyan pénzmozgások ellen, amelyek lehetővé teszik az anonimitást. Nyomának kell lennie mindennek

– szögezte le a francia pénzügyminiszter.

Japán, az Egyesült Államok, Franciaország, Németország, Nagy-Britannia, Olaszország és Kanada állam-, illetve kormányfői május 26-27-én tartanak csúcstalálkozót a japán Isze-Simában.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

London szerint Brüsszel megbüntetné a távozókat

Géza

Izrael kémkedett a tárgyalások után

info

Hollywood meghajolt Andy Vajna előtt – Exkluzív képek az amerikai temetésről

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------