Főoldal > Hírek > Szabadidő > Bulvár > Itt a magyarázat: ezért nem bocsát meg Hosszú Katinka a férjének
Itt a magyarázat ezért nem bocsát meg Hosszú Katinka a férjének
Végérvényesen vége az álompár kapcsolatának? Fotó: Markovics Gábor

Itt a magyarázat: ezért nem bocsát meg Hosszú Katinka a férjének

Hirdetés

Úszósztárunk túl van a nehezén? Ez lehet az oka az utóbbi hetek történéseinek.

Hosszú Katinka beadta a válópertértesült a Blikk. Ez esetben rövidesen hivatalosan is véget érhet háromszoros olimpiai úszóbajnokunk kapcsolata amerikai edző-férjével, Shane Tusuppal.

A sportoló és korábbi úszótársából lett edzője 2013 augusztusában házasodott össze a Seychelles-szigeteken. Tavaly novemberig tündérmesébe illőnek tűnt a kapcsolatuk, nem csak a zsákszámra nyert aranyérmek, de a napi 24 órás együttlétükről kifelé sugárzott magánéletbeli boldogságuk miatt is.

Máig csak találgatni lehet, hogy mi okozta a törést a házasságukban, de november óta más utakon járnak. A karácsonyt sem közösen töltötték, külön laknak, s Hosszú trénerként sem számít férjére: mással készül, és más szakember után kutat.

Itt a magyarázat ezért nem bocsát meg Hosszú Katinka a férjének 1

Nincs visszaút nála Tusupnak?
Fotó: Szabolcs László

Tusup hetekig kétségbeesetten próbálta visszahódítani szerelmét. Egy ideig a közösségi oldalain is sejtelmes üzenetekkel bombázta, majd január 11-én, az Év Sportolója Gálán felolvasott könnyfakasztó beszédében ma­gyarul kért tőle bocsánatot. Katinka azonban azóta sem enyhült meg, olyan mély sebet ejthetett benne a férje.

Itt a magyarázat ezért nem bocsát meg Hosszú Katinka a férjének 2

Tusup edzőként sem kell már Katinkának
Fotó: YouTube

A Blikk szerint most már nincs is visszaút Tusup számára, a lap értesülése szerint világsztárunk elindította a válást. A végleges eltávolodásukat látszik alátámasztani, hogy Tusup a jelek szerint feladta a harcot, régóta egyetlen fotót, üzenetet sem posztol. Még a szerelmesek Valentin-napján sem tett kísérletet a békítésre. Katinka viszont kezd visszarázódni az életbe, rendre mosolygós tartalmakkal lepi meg a rajongóit.

Itt a magyarázat ezért nem bocsát meg Hosszú Katinka a férjének 3

Mintha megkönnyebbült volna. Lehet, hogy beadta a válókeresetet?

Forrás: Ripost

Fotó: Markovics Gábor

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: