Főoldal » Itt a legfrissebb jelentés a húsvéti időjárásról! Jöhetnek a szabadidős programok, kirándulás, fotózás, horgászás, természetjárás.. – videó
Időjárás

Itt a legfrissebb jelentés a húsvéti időjárásról! Jöhetnek a szabadidős programok, kirándulás, fotózás, horgászás, természetjárás.. – videó

Elmaradnak a hajnali fagyok, és lesz, amikor akár 24 fokig is melegszik a levegő. Az is kiderült, érdemes-e szabadidős programot tervezni.

Nagypénteken derült vagy gyengén gomolyfelhős idő várható, csapadék nem lesz. Az északkeleti, északi szél a Dunától keletre többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 8,

a legmagasabb nappali hőmérséklet pedig már 18 és 22 fok között alakul.

Szombaton szintén derült vagy gyengén gomolyfelhős idő várható, csapadék nem lesz. Az északkeleti, keleti szelet többfelé élénk lökések kísérik. Valamelyest visszaesik a hőmérséklet, éjszaka 0 és +6, napközben 17 és 21 fok közötti értékek várhatók.

Vasárnap már többórás napsütésre van kilátás.

A változóan felhős időszakokban se, valószínű csapadék és a szél is mérséklődik, ennek köszönhetően a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 22 fok között valószínű.

Hétfőn tovább melegszik a levegő, helyenként szinte kora nyári idővel búcsúzik a húsvét.

Néhol záporok ugyan kialakulhatnak, de több órára kisüt a nap. Hétfőre virradóra is csak 3 és 9 fok közé hűl le a levegő, hétfőn napközben pedig 18 és 24 fok közötti értékekre számíthatunk – írja legfrissebb előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Szerda és csütörtök még változékony

Ami az aktuális időjárást illeti, szerdán a több-kevesebb napsütés mellett változóan, keleten olykor erősen felhős égre van kilátás. A keleti országrészben néhol alakulhat ki futó zápor, míg másutt legfeljebb pár csepp eső eshet. Az északkeleti, északi szelet a Zempléni-hegység környékén és az Észak-Alföldön erős lökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 17 fok között valószínű, északkeleten az alacsonyabb értékekkel.

Csütörtökön pedig gomolyfelhős, napos idő várható. Néhol zápor előfordulhat. Az északkeleti szél megélénkül, helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 2 és 7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 20 fok között várható. Ezután pedig tovább melegszik az idő.

Nyitókép:. Hirmagazin.eu

Cikk: infostart

Hasonló hírek

Az időjárás nem viccel! Erre számíts a hétvégére

Mazsi

Hőség – Németország nyugati részén heves esőzés, déli részén súlyos szárazság okoz gondokat

Edit

Képek videók a viharról az országban!

Edit