Hirmagazin.eu
Főoldal » Itt a horoszkóp: ez vár ránk karácsony hetében
Horoszkóp

Itt a horoszkóp: ez vár ránk karácsony hetében

Nézze meg a horoszkópját, hogy megtudja, mi vár Önre ezen a héten!

Kos

Szerelem: Végre elhagyhatja a káros vagy idegesítő szokásait, és társával együtt belekezdhet olyasmibe, amivel hasznára lehet az eljövendő közös életüknek. Igaz, a terveik folyamatosan változnak.

Egészség: Szerencsésen túl lehet egy betegségen, de ne könnyelműsködjön! Az enyhébbnek tűnő napokon is öltözködjön melegen, és kimelegedve ne rohangásszon ki kabát nélkül a hidegbe! Igyon gyógynövényteákat.

Munka, Pénz: A munka házán áthaladó Neptunusz az uralkodó bolygójával alkot fényszöget: ez kellemes körülményeket teremt, de hajlamosíthat a felületességre. Ne csak kávézgasson, koncentráljon jobban a feladatára!

Bika

Szerelem: Uralkodó bolygója a válságokat, nehézségeket okozó Plútóval kapcsolódik a héten. A Vénusz kedvessége vetül így az ösztönök, a tudatalatti világára. Jó napok ezek a szenvedélyes szerelemre.

Egészség: Az elnyomott, be nem ismert válságtudat azonban fizikai formában is jelentkezhet. Minél idősebb, annál inkább érzi a csontjaiban is az idő múlását és az időjárás változásait. Akár még frontérzékennyé is válhat.

Munka, Pénz: Minél tudatosabban éli meg és érzi át a változtatás szükségességét, akár a kapcsolataiban, akár a munkastílusában, annál kevésbé okoz ez önnél konfliktusokat. A legnagyobb baj most a meg nem értés.

Ikrek

Szerelem: A kapcsolatában jobb napokra számíthat: véget ért egy veszekedős időszak. A harmónia ettől még nem köszönt be csak úgy, azért még tennie kellene. Tervezzenek közös utazást külföldre!

Egészség: Egy megfázás emlékeztetheti arra, hogy ideje többet törődnie az egészségével. Talán csak egy kis torokgyulladás képében kapja a figyelmeztetést, de nagy esélye van egy ízületi fájdalmakkal járó influenzára is.

Munka, Pénz: Még mindig hajlamos elhanyagolni a kötelességeit, pedig maga is tudja, most lenne jó lehetősége arra, hogy pozitív irányban változtasson az életén, előrelépjen a ranglétrán. Keresse a főnöke kegyeit!

Rák

Szerelem: Minél inkább szereti a kedvesét, és minél erősebben ragaszkodik hozzá, annál esélyesesebb, hogy összevesznek. Túlzott elvárásai a kapcsolatában zavart okozhatnak. Ne legyen féltékeny!

Egészség: Az akaratossága most még akár csonttöréssel is járhat. Különösen óvatosan közlekedjen a jeges, havas, csúszós utakon, és vezessen nagyon óvatosan, ha rosszak a látási viszonyok. Ha siet, most tényleg elkéshet!

Munka, Pénz: A Hold a jegyében telik meg hétfőn, ami jó lehetőséget teremt a megújulásra. Sok jó ötletet is hozhat ez a csillagállás, de ne akarjon mindennek azonnal a végére járni! Többre jut, ha apránként halad előre.

Oroszlán

Szerelem: A kapcsolatokban, de különösen a munkatársakkal való jó viszony ápolása terén nem érdemes túlzásokba esni. A baráti viszonynál többet ne képzeljen és ne akarjon, így elkerüli a csalódást.

Egészség: A legnagyobb ellensége, az egészsége megőrzése szempontjából, most a túl sok teher, amivel a munkahelyen kell szembenéznie. A túlterheltség derék- és hátfájást okozhat. Ne cipekedjen, ne emeljen nagy súlyt!

Munka, Pénz: Mindenféle szempontból enyhíthet a problémáin, ha igyekszik minél kellemesebb, harmonikusabb körülményeket teremteni magának a munkahelyén. Próbálja maga mellé állítani a főnökeit!

Szűz

Szerelem: Az uralkodó bolygóját érő Neptunusz nehéz fényszögének hatására leginkább a hét első napjaiban léphet ki a szokásos medréből a kedélye. Inkább ne is vegyen semmit a lelkére.

Egészség: Még a kisebb betegségek is tartósan levehetik a lábáról, ha elhanyagolja magát. Ezért jobban jár, ha inkább pihen és ágyban marad egy napot, ha meghűl, különben egy vagyont költhet majd a gyógyszerekre.

Munka, Pénz: Uralkodó bolygója a Neptunusszal zár be kellemetlen fényszöget. Hatására a munkahelyén igen nagy erőfeszítéseket kell tennie, ráadásul nem is mindig a főnöke nyomására. A kötelességtudata rabja lett.

Mérleg

Szerelem: A kapcsolatok házán átvonuló Uránusz nyugtalanító aspektusát végre a Nap jó hatása enyhíti. Ráhangolódhat ennek kellemesebb rezgéseire, ha meleg színeket visel, és kerüli a sötét tónusokat!

Egészség: Önnek mindig is gyenge pontja volt a veséje. Bugyolálja magát meleg ruhákba, hordjon vastag zoknit, harisnyát, alsószoknyát, ha kell, és óvja magát a hidegtől minden módon. Néha az akaratosság is tüneteket okozhat.

Munka, Pénz: A kötelességek házán áthaladó Mars az uralkodó bolygójával alkot kellemetlen fényszöget. Ez nem feltétlenül hoz magával munkahelyi zűröket, de a konfliktusok esélyét mindenképpen jelentősen növeli.

Skorpió

Szerelem: A Vénusz önnel van, és szerelmes kedvűvé tenné, ha a Szaturnusz hatása nem ellensúlyozná a hatását. Erősítheti ezt a bolygót, ha sötét tónusok helyett inkább világos színeket visel magán.

Egészség: Leginkább a zöld és a rózsaszín árnyalatai erősítik a Vénusz kedvező vibrációját. Így vonzó, könnyedén barátkozó most, és a búskomorság is elkerülheti. A depresszió ellenszere lehet még a zene és az orbáncfű is.

Munka, Pénz: A pénzügyek terén folyamatosan változtatnia kell, de a Jupiter most segíti abban, hogy a rosszat is jóra, sőt nagyon jóra fordítsa. Akár meg is gazdagodhat. Egyelőre próbálja átcsoportosítani a költségeit!

Nyilas

Szerelem: Az eddig elnyomott, de megerősödőben levő egója a növekedést követeli: terjeszkednie, erősödnie kell. A kapcsolatában is előnyösebb helyzetbe kerülhet. Most mintha ön viselné a nadrágot.

Egészség: Ha ön a Jupiter által megkövetelt fejlődési igényt sem szellemi, sem lelki téren nem képes megvalósítani, akkor csak a fizikai síkon jelenik majd meg: vigyázzon, nagyon elhízhat! Legalább sportoljon valamit!

Munka, Pénz: A jegyében járó Jupiter arra figyelmezteti: ismerje fel önnön jelentőségét! Hajlamos még mindig másodhegedűs szerepet játszani, akár a pozíciójáról, akár a juttatásokról van szó. Vállalja fel az ambícióit!

Bak

Szerelem: A kapcsolata mérlegre helyeződhet, méghozzá nem is a saját jószántából. Mintha a társa illetné a szokásosnál több kritikával, és akár akarja, akár nem, be kell ismernie, hogy némileg jogosan.

Egészség: Ólmos fáradtságot érezhet, ami más, mint a szokásos vitaminhiány. Azért persze nem árt, ha több zöldséget, gyümölcsöt fogyaszt, de legalább pirulákba szorított vitaminokat. A Szaturnusz megkönnyíti a fogyókúrát.

Munka, Pénz: A jegyében járó Plútó és Szaturnusz sokféle nehézséggel keserítheti meg mostanában az életét. Valamennyinek a gyökere lehet a kommunikációs probléma. Valahogy változtatnia kellene a beszédstílusán.

Vízöntő

Szerelem: A társa változékonysága zavarba ejti, és egyben ki is hozhatja a sodrából. Kapcsolatának ápolása annál is nehezebb, mivel mindeddig ön volt a nyugalom szobra, de többé nem tud az lenni.

Egészség: Akkor lehetnek egészségügyi problémái, ha nem megy magától elébe a változásoknak. A belső, eltitkolt szorongás emésztési panaszokat, gyomorproblémákat okozhat. Jellemzőek lehetnek a visszérpanaszok is.

Munka, Pénz: A jegyében járó Plútó a Nappal találkozik ezen a héten, ezért úgy érezheti, mintha kicserélték volna. Az eddigi életcélok, mindaz, ami lelkesítette, egy csapásra semmivé lesz. Most születik meg az új énje.

Halak

Szerelem: Uralkodó bolygója az illúziókat keltő Merkúrral áll kétséges fényszögben. Szerelmes, de nem valószínű, hogy ennek a szerelemnek alapja is van. Ha költői vénával bír, pár verset faraghat belőle.

Egészség: Nem árt, ha felvértezi magát testileg is az önt érő támadások ellen. Az arrogancia nem feltétlenül a személye ellen szól, de néha még azt is támadásnak élheti meg, ha a zsúfolt villamoson valaki az arcába köhög.

Munka, Pénz: A Halak szülötte most jó erőben érezheti magát. Szüksége is van az erejére, esetenként még akár az erőfitogtatásra is, mert komolyabb támadásnak lehet kitéve. Állnia kell a sarat, valaki ön ellen uszít.

Forrás: Blikk.hu

Hasonló hírek

Napi horoszkóp – 2017. 07. 19.

Mazsi

Ez a legveszélyesebb csillagjegy bűnözés szempontjából! (FBI statisztika szerint)

Edit

Napi horoszkóp – 2017. február 6., hétfő

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------