Hirmagazin.eu
Főoldal » Itt a hivatalos bejelentés: idén már biztosan elmarad az egyik legnagyobb hazai fesztivál
Programinfó

Itt a hivatalos bejelentés: idén már biztosan elmarad az egyik legnagyobb hazai fesztivál

Hivatalos Facebook oldalán adott ki közleményt a Rock Balaton, miszerint idén már biztosan nem lesz megtartva a fesztivál.

A szerdai kormányinfón Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter bejelentette, hogy az idei augusztus 20-i rendezvény biztosan elmarad, még a tűzijáték sem lesz megtartva.

A bejelentést követően több hazai fesztivál szervezői is közleményt adott ki az ügy kapcsán.A Strand fesztivál például megírta, hogyha mégsem lehet megtartani a rendezvényt, a jegyeket és bérleteket egyaránt vissza lehet majd váltani vagy 2021-esre cserélni. Nem sokkal később az EFOTT, a Fishing on Orfű, a SZIN, a Campus és a Kolorádó fesztivál szervezői is megszólaltak, most pedig a Rock Balaton adott ki hivatalos közleményt, melyben arról tájékoztatnak, hogy az idei fesztivál már biztosan nem lesz megtartva.

Kedves Barátaink, Rockerek!

Az utolsó utáni pillanatig szerveztünk, dolgoztunk, a tegnapi napon is egyeztettünk a hatóságokkal, hogy a vírushelyzet miatt fennálló szabályok betartása és a várható enyhítések reménye mellett meg tudjuk rendezni a RockBalaton Fesztivált. Jelenleg Magyarországon a vírushelyzet következtében a zeneipar haldoklik. Ez mindenkinek nagyon rossz. Rossz Nektek, a közönségnek, a zenekaroknak, a technikusoknak, nekünk szervezőknek, a kiszolgáló személyzetnek, egyszóval mindenkinek, akik közreműködnek egy rendezvény megszervezésében, lebonyolításában. Egy ilyen rendezvény tervezése, szervezése nem néhány nap, közel egy éve szerveztük és nagyon vártuk már az idei fesztivált. Az elmúlt napok bejelentései, korlátozásai miatt sajnos nem látunk már reményt, lehetőséget, hogy ésszerű feltételek mellett az eredeti formájában meg tudjuk tartani a RockBalatont.

A hivatalos közlemény tehát így szól: A RockBalaton Fesztivál 2020 eseménye – rajtunk kívülálló okok miatt – az idei évben ELMARAD” – olvasható a Facebook posztban.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Lélekemelő talkshow műsorok színházi körülmények között!

info

Sörivóknak való fest Budapesten

info

Ma kezdődik a IV. Thália Humorfesztivál

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!