Image default
Külföld

Itt a halállista: török bérgyilkosok várnak bevetésre Európában

Egy képviselő szerint létezik egy halállista a rendszer ellenségeiről, akik már elhagyták Törökországot, és akikre vadászni fognak. Az ügyészség vizsgálatot indított a kijelentései nyomán.

Török bérgyilkosok merényleteket terveznek európai országokban élő török disszidensek ellen – nyilatkozta egy török ellenzéki képviselő, hozzátéve, hogy erről több helyről megerősített információja van. Garo Paylan bejelentése nyomán a török ügyészség vizsgálatot indított – írta az Orientalista.

“Olyan bérgyilkosokat mozgósítottak, akik Németországban, Franciaországban és más országokban lépnek akcióba. Az információt továbbítottam a török kormánynak, beszéltem több miniszterrel és a titkosszolgálattal. A német biztonsági erők is alátámasztották az értesülést” – mondta a politikus.

A tavaly júliusi sikertelen puccs óta több mint 55 ezer embert tartóztattak le Törökországban. Garo Paylan szerint létezik egy halállistaa jelenleg már külföldön élő lehetséges áldozatok nevével.

“Az a gond, hogy Törökországban nagyon bonyolult a politikai helyzet és a kormány minden politikai kérdést biztonsági problémaként kezel” – fogalmazott Garo Paylan.

Az ellenzéki politikus tudomása szerint három bérgyilkos is úton van már Európába. Több államban is komolyan veszik a jelzéseket és megtették a megfelelő óvintézkedéseket a náluk élő török ellenzékiek védelmére.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Robbant a családi botrány: rejtélyes az Esterházy örökös anyjának ügye

Mazsi

Titokban Izraelben tárgyalt az orosz elnök különleges megbízottja

info

Négy gyermekkel az autóban Facebook élőzött egy sofőr

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------