Hirmagazin.eu
Főoldal » Itt a halállista: török bérgyilkosok várnak bevetésre Európában
Külföld

Itt a halállista: török bérgyilkosok várnak bevetésre Európában

Egy képviselő szerint létezik egy halállista a rendszer ellenségeiről, akik már elhagyták Törökországot, és akikre vadászni fognak. Az ügyészség vizsgálatot indított a kijelentései nyomán.

Török bérgyilkosok merényleteket terveznek európai országokban élő török disszidensek ellen – nyilatkozta egy török ellenzéki képviselő, hozzátéve, hogy erről több helyről megerősített információja van. Garo Paylan bejelentése nyomán a török ügyészség vizsgálatot indított – írta az Orientalista.

“Olyan bérgyilkosokat mozgósítottak, akik Németországban, Franciaországban és más országokban lépnek akcióba. Az információt továbbítottam a török kormánynak, beszéltem több miniszterrel és a titkosszolgálattal. A német biztonsági erők is alátámasztották az értesülést” – mondta a politikus.

A tavaly júliusi sikertelen puccs óta több mint 55 ezer embert tartóztattak le Törökországban. Garo Paylan szerint létezik egy halállistaa jelenleg már külföldön élő lehetséges áldozatok nevével.

“Az a gond, hogy Törökországban nagyon bonyolult a politikai helyzet és a kormány minden politikai kérdést biztonsági problémaként kezel” – fogalmazott Garo Paylan.

Az ellenzéki politikus tudomása szerint három bérgyilkos is úton van már Európába. Több államban is komolyan veszik a jelzéseket és megtették a megfelelő óvintézkedéseket a náluk élő török ellenzékiek védelmére.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Rendkívüli állapot több helyen az Egyesült Államokban

info

Nem lesz egyszerű a migránsok visszatoloncolása

Edit

Migránsok rabolták ki a migráns rablókat Marseille-ben

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------