Hirmagazin.eu
Főoldal » Itt a bizonyíték, teljesíthetik Andy Vajna kívánságát
Média és szórakozás

Itt a bizonyíték, teljesíthetik Andy Vajna kívánságát

A producernek barátai megígérték, hogy mindent megtesznek a legendás focista életéről szóló moziért.

Szöllősi György sportújságíró, a Puskás-ügyek nagykövete és a legenda életrajzírója hétfőn reggel közösségi oldalán mutatta be a Puskás Ferenc életéről tervezett forgatókönyvet. A 183 oldalas szöveteget Joe Eszterhas, magyar származású amerikai filmes készítette, s az „Isten bal lába” címet adta neki.
„Andrew G. Vajna emlékére. Igaz történet alapján” – írta a kép mellé Szöllősi, jelezve azt, hogy a filmmogul nagy álma volt, hogy film készüljön arról a magyarról, akit a világon mindenhol ismernek.

MTI Fotó: Kallos Bea

„Már közel tizenöt éve felvetődött az ötlet, s most itt tartunk, elkészült a forgatókönyv – mondta lapunknak Szöllősi György, aki kiemelte, a munka nagy része azonban még hátravan. – Egyelőre nem tudok rendezőről, szereplőkről beszélni, mivel azért dolgozunk, hogy tényleg legyen mozi. Joe Eszterhas három éve tett egy ígéretet Andy Vajnának és ezt betartotta. Az íróval egyébként több megbeszélésen vettünk részt, voltunk többek között Madridban is, ahol Öcsi bácsi korábbi csapattársaival beszéltünk.”
Szöllősi kiemelte, a tervezett mozi nem dokumentum-, hanem egész estés nagyjátékfilm lesz. Előbbi műfajban tíz éve már bemutatták a Puskás Hungary című alkotást.


Szöllősi és Eszterhas mellett a tavaly elhunyt producer özvegye, Vajna Tímea is mindent megtesz férje nagy álmáért. Ő producerként vehet részt az alkotásban.
Ehhez az is kell, hogy a hagyatéki tárgyalás során eldőljön, hogy az özvegynek legyen tulajdonjoga Vajna amerikai filmes cégében.

ripost, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Friderikusz nekiment Csiszárnak

Edit

Óriási siker: Zsinórban harmadszor nyerhetünk Oscart

Mazsi

„Isten veled, Miklós!” – Újra gyászol a Republic

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------